Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Δεύτερη ευκαιρία - Εξυγίανση επιχειρήσεων

Του Κώστα Πορτοκάλη
Με την ιδιότητα του υπεύθυνου ανάπτυξης επικοινωνίας της FBS σας προσκαλώ στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κιλκίς στις 7μμ υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κιλκίς με θέμα: "Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Ν. Κιλκίς μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων". (Δείτε ΕΔΩ)

Η Εκδήλωση αυτή εντάσσεται σε σειρά παρόμοιων εκδηλώσεων που πραγματοποίησε και θα πραγματοποιήσει η εταιρεία FBS σε όλη την Ελλάδα. Ήδη έχουν προγραμματισθεί ανάλογες εκδηλώσεις στους επόμενους μήνες για Σέρρες, Αθήνα, Κόρινθο και Κέρκυρα.

Η Εταιρεία FBS είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται ενεργά και σε όλα τα επίπεδα με το θέμα της εξυγίανσης επιχειρήσεων και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων σε πρακτικό επίπεδο.

Έχει συντάξει πολλά σχέδια εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης του τραπεζικού δανεισμού και πιστωτών διατηρώντας ένα πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με τις τράπεζες.

Με την ιδιότητα του οικονομικού συμβούλου και εκχώρησης λειτουργιών του Management έχει συνεργασθεί με μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Έχει αποκτήσει ειδική τεχνογνωσία και έχει συντάξει ειδικά προγράμματα επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Όλα τα στελέχη της FBS διαθέτουν υψηλό επίπεδο επιστημονικής γνώσης και μεγάλη εμπειρία.

Τέλος στις ημέρες μας η FBS βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη δραστηριότητας αξιολόγησης προβληματικών επιχειρήσεων και δανείων επιχειρήσεων.

Και λίγα λόγια για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εισηγητή της αποψινής εκδήλωσης Κ. Δημήτριο Καμπούρη.

Σύντομο Βιογραφικό
Σπούδασε Οικονομικά και Νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Αναγορεύτηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με το βαθμό ‘’Άριστα’’; ύστερα από υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Δίδαξε για σειρά ετών στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, με την ιδιότητα του ειδικού επιστήμονα σε θέματα χρηματοοικονομικής και τραπεζικής Διοίκησης. 


Για 10 χρόνια ήταν καθηγητής στο Μεταπτυχιακό τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΕΕΔΕ - Μακεδονίας και επιστημονικός υπεύθυνος του μεταπτυχιακού τμήματος, με ταυτόχρονη διδασκαλία της χρηματοοικονομικής Διοίκησης και των σχέσεων Τράπεζας και επιχείρησης.

Πραγματοποίησε σειρά σεμιναρίων σε στελέχη επιχειρήσεων και ειδικά σεμινάρια σε τραπεζικούς υπαλλήλους, υπεύθυνους χρηματοδοτήσεων. Συμμετείχε σε πολλά συνέδρια στην Ελλάδα και σε διεθνή, με εισηγήσεις στον τομέα της Οικονομικής των Επιχειρήσεων και στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου