Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Με απώλεια δυο βαθμών ξεκίνησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, τον δεύτερο γύρο

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με απώλεια δυο βαθμών ξεκίνησε ο Αλέξανδρος τον δεύτερο γύρο μετά την ισοπαλία με τον αξιόμαχο Μακεδονικό Πολυπέτρου, που κάνει προσπάθεια να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς, ο Αλέξανδρος μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Προσπάθησε και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του, αλλά με φλύαρες τελικές προσπάθειες από τους επιθετικούς του, ακόμη και μέσα από την περιοχή πέναλτι του αντιπάλου. Σε μια από αυτές και πιο συγκεκριμένα στο 21’ ευτύχησε να προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο Δ. Ιωαννίδη με κεφαλιά.

Μετά από εκτέλεση στατικής φάσης από την αριστερή πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Τσιμπούκα μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ωραία ασίστ βρήκε το κεφάλι του σκόρερ και έγινε το 1-0. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε στον ίδιο ρυθμό με μονόλογο του Αλεξάνδρου και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα η εστία του Κοπαλίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παρουσιάστηκε νωθρός και προβλημάτισε. Προσπάθησε να ανακτήσει την υπεροχή και να δημιουργήσει φάσεις για γκολ, αλλά η φλυαρία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο νόμος του ποδοσφαίρου να τον τιμωρήσει. 

Σε μια από τις λίγες επισκέψεις του Μακεδονικού στην περιοχή, στο 72’ και σε φάση με πολλές κόντρες να κερδίζονται από τους ποδοσφαιριστές του και αναμπουμπούλα στην περιοχή τερματοφύλακα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 1-1. 

Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να αντιδράσει πιέζοντας περισσότερο και στο 76’ ο Ιωαννίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή πέναλτι του Μακεδονικού με την μπάλα, ο οποίος δέχθηκε απίστευτη δυνατή κλωτσιά από αμυντικό κάτι το οποίο δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα με την εσχάτη των ποινών. 

Το χτύπημα αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φέρει και την αντικατάσταση του πρώτου σκορ του πρωταθλήματος αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει παρα την ολιγόλεπτη προσπάθεια του.

Ο Αλέξανδρος πίεσε πολύ περισσότερο και για τα τελευταία 10’ έβαλε τον αντίπαλο στην περιοχή του και προσπαθούσε να πετύχει τέρμα, κάτι το οποίο δεν ήρθε μέχρι το τελικό σφύριγμα αφού άγχος και απογοήτευση κυρίευσαν τους ποδοσφαιριστές του. 

Στο παιχνίδι πρωτοεμφανίστηκε ο ταλαντούχος Erli Busdra, γεννημένος το 2002 προερχόμενος από το φυτώριο της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου, ενώ στόχος ειναι να ακολουθήσουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο, το Σάββατο 28.01.17 στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς, με γηπεδούχο τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Κιλκισιακό.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Κεσίδης (75’ Βασιλειάδης Ν.), Σεφερίδης, Μπαρχουνταρασβίλ , Τσιμπούκας, Γιαξής, Ορφανίδης, Ψωμιάδης, Ιωαννίδης  83’ Busdra), Αλεξανδρίδης, Παμπουκίδης (80’ Μακάριος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.