Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Δωρεάν σεμινάριο με θέμα «Εγκυμοσύνη: Από τη σύλληψη ως τη γέννηση»

Ανακοίνωση ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Εγκυμοσύνη: Από τη σύλληψη ως τη γέννηση», την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ώρα 12.30, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9, Αίθουσα Διαλέξεων (1ος όροφος). Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κα Ευτυχία Αναγνώστου, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Dr. Ιατρικής Α.Π.Θ. 

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια ιδιαίτερη περίοδο για την μελλοντική μητέρα αλλά και για τους ανθρώπους που το περιβάλλουν. Ένα πλήθος σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών λαμβάνουν χώρα προκαλώντας αρκετές φoρές ανησυχία και αγωνία στους μελλοντικούς γονείς.

Το σεμινάριο έχει στόχο να αυξήσει τη γνώση σχετικά με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο διάστημα των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης και του τοκετού. Θα αναπτυχθεί ο ανώδυνος τοκετός και η επισκληρίδιος αναισθησία, που βοηθάει την μέλλουσα μητέρα να μπορεί να συνεργαστεί με τον μαιευτήρα ή την μαία έτσι ώστε να απαλύνει τον πόνο της και να την προτρέψει να τεκνοποιήσει περισσότερες φορές.

Η καισαρική τομή είναι μία από τις μεθόδους που στην χώρα μας έχει μεγάλη συχνότητα, θα απαντηθούν ερωτήματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες υγείας και μη, καθώς και τις μέλλουσες μητέρες.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε : υποψήφιους νοσηλευτές, αναισθησιολόγους, μαιευτήρες, παιδιάτρους, παιδαγωγούς, ψυχοθεραπευτές και γενικά σε όλους τους επαγγελματίες υγείας και συμβούλους που ασχολούνται με την υποστήριξη της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.