Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η παράσταση “Οι μαγικοί μάγειρες” στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς

Με την υπέροχη παράσταση του State Puppet Theatre από τη Varna της Βουλγαρίας με τίτλο “Οι μαγικοί μάγειρες” ξεκινούν οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς στις 7 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο στις 09:00, 11:00 και 19:00 .

Τέσσερις μαγικοί μάγειρες με απίστευτη φαντασία θα παρουσιάσουν στο κοινό ένα απρόσμενο παιχνίδι με λαχανικά, φρούτα και άλλα προϊόντα από τον απέραντο κόσμο των τροφίμων. Με πολύ κέφι, μουσική και γέλιο οι μικροί θεατές και οι γονείς τους θα διασκεδάσουν με αυτήν την ασυνήθιστη κουζίνα όπου όλα τα τρόφιμα και προϊόντα ζωντανεύουν στα χέρια των μαγικών και γεμάτων τρέλα μαγείρων.

Ο θίασος
Το State Puppet Theatre – Varna ιδρύθηκε το 1952. Έχει ανεβάσει πάνω από 270 παραγωγές τις οποίες έχουν παρακολουθήσει εκατομμύρια θεατές στην Βουλγαρία και το εξωτερικό.

Το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει ένα θησαυρό από μοντέρνα και κλασικά έργα για παιδιά,ψυχαγωγικά, μοντέρνα και πρωτοπόρα σόου για ενήλικες καθώς και πολλά εκπειδευτικά προγράμματα για μαθητές.

Το State Puppet Theatre – Varna είναι από τους πιο περιζήτητους θιάσους στον κόσμο των Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου. Έχουν παρουσιάσει παραστάσεις στην Αγγλία,Αυστρία,Γερμανία,Γαλλία,Ισπανία,Ιταλία,Ελβετία,Ολλανδία,Πολωνία,Τσεχία,Ουγγαρία,Ρουμανία,Ελλάδα,Σερβία,Κροατία,Ρωσία,Τουρκία,Ιράν,Αλγερία,Ταάν,Ινδία,Ιαπωνία,Κίνα,Αμερική,Ιρλανδία,Κούβα,Καναδά,Μέξικο,Νότια Κορέα.

Ο θίασος έχει βραβευθεί πέντε φορές με το Μεγάλο Βραβείο “The Golden Dolphin”, με το Βραβείο Τεχνών της Βάρνα και με πολλά συλλογικά και ατομικά βραβεία.

Το 2010 κέρδισε το εθνικό βραβείο IKAR για την πιο επιτυχημένη παραστατική θεατρική χρονιά και το 2013 το IKAR για την πιο πετυχημένη Διεύθυνση και Προώθηση.

Επίσης το State Puppet Theatre – Varna φιλοξενεί για 40 χρόνια το ονομαστό Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου “The Golden Dolphin”

Συμμετοχές σε Φεστιβάλ

- 10th Izmir puppet days, Izmir ,Turkey
- 2016 Taiwan Dot Go Children's Arts Festival (TDGCAF), Kaohsiung, Taiwan
- 2016 Pasion Turca - Akasya A

State Puppet Theatre – Varna – Βουλγαρία

“Οι Μαγικοί μάγειρες”
Διάρκεια: 45 λεπτά
Για όλες τις ηλικίες
Χωρίς λόγια
Κουκλοθέατρο

Σκηνοθεσία:Diana Tsolevska, Galin Ginev, Vera Stoykova, Stoyan Stoyanov

Σκηνικά και κοστούμια :Adriana Dobreva

Κουκλοπαίκτες:Diana Tsolevska, Galin Ginev, Vera Stoykova, Stoyan Stoyanov

Year of premiere – March 2016

Μην τη χάσετε!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.