Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ελπίδες Κιλκίς – Ερμής Τερπύλου 2-1: Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα, στην μικρότερη ηλικιακά ομάδα του Κιλκίς, τις Ελπίδες και τον Ερμή Τερπύλου που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Ατέρμων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βασίλη Παμπορίδη επικράτησαν του ισχυρού τους αντιπάλου πιο εύκολα από οτι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. 

Με υποδειγματικό αμυντικό τρόπο λειτουργίας και παιχνίδι αντεπιθέσεων εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις οδηγίες του δασκάλου τους, παίζοντας παλικαρίσια και με ψυχή απέναντι στους μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους τους, κατάφεραν και κέρδισαν ακόμη ένα παιχνίδι και τους έπιασαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αρίστης διαιτητικής ομάδος των Ιωαννίδη, Μποδιτσοπούλου, Δαγκλή. Μοιρασμένο από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα αλλά με τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων να αντέχουν στην πίεση και το ασφυχτικό παιχνίδι της Τερπύλου στο Β ημίχρονο, με έναν καταπληκτικό Ορμανίδη Β. κάτω από τα goalposts να παίρνουν τους 3 βαθμούς

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Μπαλάσκας όταν εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Το 2-0 έκανε στο 30’ ο Παπαδόπουλος Χ. με προσωπική ενέργεια και αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 και να τελειώσει νωρίτερα το ματς στο 33’ και στο 40’ αφού και στις δυο περιπτώσεις πλάσαρε έξω και δίπλα από το δοκάρι. 

Ο Ερμής μείωσε σε 2-1 στο 78’ όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Εκτός του τερματοφύλακα θετική απόδοση από τους Κερτούκα, Ανανιάδη, Μαχμουτάι και Γεωργιάδη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υστέρησε κάποιος αφού όλοι όσοι αγωνίστηκαν πάλεψαν για την νίκη. Επόμενο παιχνίδι για την Β ομάδα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 11/12/16 & 15:00 εκτός έδρας με τον Άρη Παντελεήμονα.

Σύνθεση: ( Παμπορίδης Βασίλης ) , Ορμανίδης Β, Χατζηβασιλείου Α, Μαργαριτόπουλος Μ, Ανανιάδης Ν, Κερτούκα Γ, Μαυροκεφαλίδης Α (46’ Σεφερίδης Ι), Παπαδόπουλος Χ (85’ Μιχαηλίδης Γ), Ζαφειρόπουλος Ι ( 75’ Τσίρκας Γ), Μπαλάσκας Α, Μαχμουτάι Α, Γεωργιάδης Γ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.