Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα διάρκειας 120 ωρών από την Επιμορφωτική Κιλκίς

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. πρόκειται να υλοποιήσει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιπέδου Ι, διάρκειας 120 ωρών στη Χρήση Τεχνολογιών και Επικοινωνίας ΤΠΕ και Κοινωνικής Οικονομίας και επιχειρηματικότητας και Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν, στο πλαίσιο της δράσης με αντικείμενο «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (ΘΥΛΑΚΕΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ) Α’ κύκλος» Αρ. Πρωτ. 6.14125/5.12090/10.11.2016 ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ 1/2016

Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα στους 17 Δήμους Θύλακες Ανεργίας που έχουν τοποθετηθεί σε θέσεις απασχόλησης και έχουν επιλέξει να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης, σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην υπ΄ αριθμ. 7/2016 Δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα ακολουθήσει πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που αποκτήθηκαν, από το Φορέα Πιστοποίησης VELLUM GLOBAL EDUCATIONAL SERVISES.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.