Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Κατερίνη: Πετυχημένη εκδήλωση για την οδική ασφάλεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ακόμη μία ενημερωτική δράση πάνω σε ζητήματα σωστής κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, που έγινε την Κυριακή (20-11-2016) στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας μνήμης θυμάτων τροχαίων ατυχημάτων. Στη δράση αυτή συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης και μέλη του συλλόγου «Ποδηλατική απόδραση Πιερίας» και της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

Στόχος της δράσης ήταν η εκπαίδευση των παιδιών στην ασφαλή χρήση του ποδηλάτου και στην ορθή αναγνώριση των σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά και η ενημέρωση των ενηλίκων που παρακολούθησαν την εκδήλωση, πάνω σε θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν ποδήλατα σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ παράλληλα μοιράστηκαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε φωτογραφική έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα και τις συνέπειες τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.