Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Δεν κατάφερε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τον Τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς

Με σκορ 3-1 έχασε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στην Κρηστώνη και δεν μπόρεσε να έχει περισσότερες ελπίδες πρόκρισης για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚιλκίς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αλέξανδρος ήταν αρκετά δραστήριος και με ωραίες αντεπιθέσεις έφτασε πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία αλλά ήταν αναποτελεσματικός. Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0 με τις δύο ομάδες να μην έχουν βρει δίχτυα.

Μόλις στο 50’ του δευτέρου μέρους ο Κουτσάγιας για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι που υπέπεσε ο Κοπαλίδης. Γρήγορα στο 53’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 και στο 60’ ο Αλέξανδρος μείωσε σε 2-1 με τον Ιωαννίδη. Στο 68΄ όμως ο Κουτσάγιας με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδος του αλλά και τα προσωπικά του κάνοντας το 3-1.

Μετά την αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας στο 65’, ήρθε και δεύτερη για την Κρηστώνη και οι δύο με δεύτερες κίτρινες κάρτες, με την τελευταία να είναι σε ανατροπή του Ορφανίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Το πέναλτι που ακολούθησε από τον Ντουντούκη το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Έτσι το 3-1 παρέμεινε έως στο τέλος με τον Αλέξανδρο να πιέζει χάνοντας 3 καλές ευκαιρίες για γκολ με κεφαλιές των Τσιμπούκα, Ορφανίδη και σε σουτ του Γιαξή να κάνει το 3-2 και να ελπίζει περισσότερο σε πρόκριση στον τελικό.

Για τον Αλέξανδρο αγωνίστηκαν οι: Κοπαλίδης, Σπυριδόπουλος, Σεφερίδης (65’ Κεσίδης), Τσιμπούκας, Ψωμιάδης, Γιαξής, Μακάριος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Ντουντούκης, Ορφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.