Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής από τα Παιδικά Τμήματα της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19.30μ.μ στον χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του φορέα, των οποίων την ευθύνη των διδασκαλιών έχουν οι: Μπλιάτκας Νικόλας, Στόκας Αθανάσιος και Βέλκου Κυριακή.

Ο εκθεσιακός χώρος της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς σε μια έκρηξη χρωμάτων και σχεδίων θα μας ξεναγήσει για άλλη μια χρονιά και φέτος στον κόσμο της παιδικής φαντασίας και σκέψης. Το βίωμα της ζωγραφικής πράξης αναδεικνύεται εικονογραφικά μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των παιδιών, ξεχωρίζει για την αμεσότητα ενός ιδιαίτερου λεξιλογίου και συντακτικού στην έκφραση της και αιχμαλωτίζει το βλέμμα του επισκέπτη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την τέχνη της ζωγραφικής σε έργα που διακρίνονται από ειλικρίνεια, γλαφυρότητα, αυθορμητισμό και στοιχεία τεχνικής και αισθητικής.

Κάθε χρόνο στη Nova Zagora γίνεται Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής στον οποίο συμμετέχουν και μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ. Στους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του 2015, την ημέρα των εγκαινίων θα επιδοθούν τα τιμητικά διπλώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.