Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Τι αποφάσισε η MS για την αναβάθμιση των πειρατικών Windows στα Win10

Στις 18 Μαρτίου 2015, η Microsoft είχε ανακοινώσει ότι θα παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση γνήσιων και μη-γνήσιων Windows («πειρατικών») στα Windows 10 -η ανακοίνωση έγινε στην Κίνα. Την δήλωση του επικεφαλής του τμήματος, Τέρι Μάγιερσον, στο πρακτορείο Reuters επιβεβαίωσε στην συνέχεια εκπρόσωπος της εταιρείας στον Τύπο, χωρίς καμία διευκρίνιση για περιορισμό της προσφοράς στην Κίνα. Και τώρα, ο Τέρι Μάγιερσον ανακαλεί όσα έχει πει.

Σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο μπλογκ για τα Windows, ο Τ.Μάγιερσον γράφει πως εάν η διαδικασία της αναβάθμισης στα Windows 10 προκαλέσει την εμφάνιση ενός υδατόσημου στην επιφάνεια εργασίας των Windows, και μάλιστα σε ένα νέο PC, τότε «θα πρέπει να επιστρέψετε αμέσως τον υπολογιστή και να απαιτήσετε μια συσκευή με Γνήσια Windows»…

H προσφορά δωρεάν αναβάθμισης συστημάτων με Windows 7 και Windows 8.1 δεν ισχύει για Μη-Γνήσια Windows, διευκρινίζει και προσθέτει: «Οι συνεργάτες μας κατασκευαστές πρόκειται να διαθέσουν ελκυστικές προσφορές για την αναβάθμιση στα Windows 10 σε παλαιότερες συσκευές με Μη-Γνήσια Windows».

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου