Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Αύριο, Τρίτη 23 Ιουνίου 2015, οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Ανακοίνωση φροντιστηρίου Μ.Ε. "ΚΙΝΗΤΡΟ" Κιλκίς
Τέλος στην αγωνία των μαθητών της Γ’ λυκείου των γενικών λυκείων, αφού αύριο 23/6 ανακοινώνονται οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Η αποστολή των βαθμών από τα βαθμολογικά κέντρα έχει ήδη ξεκινήσει από σήμερα το πρωί, έτσι ώστε να φτάσουν αύριο πρωί στις δευτεροβάθμιες διευθύνσεις σε κάθε νομό της χώρας και να αναρτηθούν στα αντίστοιχα λύκεια μέχρι το μεσημέρι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται τα σχολεία τους ή να αναζητήσουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σε ό,τι αφορά τα ειδικά μαθήματα , θα εκδοθεί σύντομα νέο δελτίο τύπου, καθώς η εξέταση των αθλημάτων για τους υποψηφίους των ΤΕΦΑΑ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Οι μαθητές παρόλα αυτά μπορούν να συμπληρώσουν και να καταθέσουν τα μηχανογραφικά τους δελτία έως και τις 7 Ιουλίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Για το θέμα των βάσεων, που προβληματίζει μαθητές και γονείς, με τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία, αναλυτές υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει μικρή πτώση στο 1ο επιστημονικό πεδίο και σημαντική πτώση σε 2ο,3ο και 4ο. Το 5ο πεδίο αναμένεται να διατηρήσει κάποια σταθερότητα. Οι βάσεις καθορίζονται πάντα σύμφωνα με τη ζήτηση των σχολών, τους βαθμούς των μαθητών που τις επέλεξαν και τον αριθμό των εισακτέων που δέχεται κάθε σχολή. Η ανακοίνωσή τους αναμένεται όπως κάθε χρονιά, στα τέλη του Αυγούστου.

Τέλος, οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, καθώς οι βαθμολογίες τους θα αναρτηθούν στα σχολεία το μεσημέρι της Πέμπτης 25/6.

Το φροντιστήριο Μ.Ε . ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψηφίους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.