Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κατάντια

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Αγοράκια και κοριτσάκια των μίντια, να μην ξανακούσω μα@ακίες του στυλ "οι κουτσομπόλες οι αγράμματες γυναίκες" , γιατί όταν θέλετε..... μας ξεπερνάτε παρασάγκας 20. Πόσο κιτρινισμό μπορούν ακόμη να βγάλουν οι εθνοσωτήρες μας πολιτικοί και δημοσιογράφοι;;;; το ρουχαλάκι, το τσαντάκι, το αυτοκινητάκι, η σύντροφος, τα παιδιά, το σπίτι, ο σκύλος που δεν είναι τσιουάουα ...... οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, το στεφάνι ή το σύμφωνο το.....το........το............

Να παραδεχτώ ότι στη Βουλή, την οποία ""λάμπρυναν"" με την παρουσία τους οι: Σαμαράς, Βενιζέλος, Γιωργάκης, Πάγκαλος, Άδωνις, Αριστοτέλης Παυλίδης, Κυριάκος Μ., Κουλούρης, Άκης, Πιπιλή και ΣΙΑ.... για να μην αναφέρω τον Αλογοσκούφη και τον Κωστάκη ............... και για να μη φτάσω στα φασιστοειδή που όλοι αυτοί εξέθρεψαν και στους χουντικούς ας πούμε τον δικό μας πιστολά Κ. Παπαδόπουλο (γιατί κάποιοι δεν έχουμε κάνει ακόμη το μυαλό μας σούπα) που ήταν κύριοι!!!!!!

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να εμφανίζεται ο κάθε Βαρουφάκης με μωβ πουκάμισο και σακίδιο!!! τους χαλάει την αισθητική! Γιατί η αισθητική και η ηθική τους, ΜΟΝΟ απ αυτά θίγονται! Το να συναναστρέφονται και να ανέχονται, βιαστές, παιδεραστές, κλέφτες, φονιάδες, πλιατσικολόγους και κάθε λογής υπόκοσμο............ είναι απλά ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!! Που δε μπορείτε να κάνετε ούτε καν αντιπαράθεση σε επίπεδο Κατίνας και προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις από το έξω σας. Γιατί κατά βάθος ΞΕΡΕΤΕ!! ότι αν φανεί το μέσα σας............. ούτε εσείς δε θα μπορέσετε ν αντέξετε την μπόχα του.

Που παρακαλάτε σαν θυμωμένα κ@λόπαιδα να αποτύχει η Κυβέρνηση και δε σας ενδιαφέρει αν αυτό σημάνει την καταστροφή της χώρας μας....... ότι τέλος πάντων επέζησε από τις δικές σας κυβερνήσεις, γιατί έτσι κι αλλιώς εσείς είστε στην απέναντι βάρκα, των εχθρών της. Για να έρθετε μετά να μας ξαναπ@δήσετε. Επειδή εσείς ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ να το κάνετε κι εμείς ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να το ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Ε! όχι πια! Δεν ήταν επιλογή μου ο ΣΥΡΙΖΑ και ούτε και φαίνεται ότι θα είναι στο κοντινό μέλλον (για διαφορετικούς λόγους απ τους δικούς σας), αλλά δε γουστάρω όλη αυτή την υποκρισία. Που βάζετε λόγια στ αφεντικά σας για να κολλήσουν στη γωνία την Κυβέρνηση της χώρας σας! που εύχεστε και κάνετε τ αδύνατα δυνατά να καταρρεύσουν σε μια στιγμή για να μην προλάβει ο λαός ν ανασάνει από τη "σωτήρια" διακυβέρνηση σας.

Γιατί κατά βάθος ξέρετε!!! ότι αν αυτοί οι "τυχαίοι" πετύχουν, θα πάτε στα "χρονοντούλαπα της ιστορίας" που έλεγε κι ο Αήμνηστος. και δε θα θελήσει να τ΄ ανοίξει ποτέ κανείς.

Που τόσα χρόνια μας κουνούσατε το δάχτυλο ότι εμείς φταίμε για την κατάντια της πατρίδας μας και έφτασαν 5 σκατόπαιδα με μηχανές και σακίδια και για όνομα!!!! αγραβάτωτα.... για ν αποδείξουν ότι το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο να φτάσουμε ως εδώ, κι εσείς είσαστε μέρος του σχεδίου, ΟΧΙ Η ΛΥΣΗ του!!

Ναι! θέλω κι εύχομαι να πετύχει αυτή η παρέα, γιατί αν δεν........ αλίμονο μας , ημών των ιθαγενών! Δεν πιστεύω ότι θα κάνει την επανάσταση, αλλά δεν έχω πεισθεί ότι κι ο κόσμος που τους ψήφισε την αντέχει. Μια ανάσα θέλανε να πάρουν και τους την έδωσε. 15 μέρες τώρα βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου ν ανασαίνουν βαθιά, να ρουφάν αχόρταγα οξυγόνο, όπως είχαν χρόνια να κάνουν και ένας κόμπος ανεβαίνει στο λαιμό μου και με πνίγει . Τι θα γίνουν όλοι αυτοί αν αποτύχει η κυβέρνηση Τσίπρα;;; 

Όχι ότι έχει κάνει κάτι μέχρι τώρα. Αλλά και το να ελπίζεις βρε αδερφέ, δεν είναι ποινικά κολάσιμο!! αφήστε τους! Στο κάτω -κάτω, όλοι δικαιούμαστε χρόνο. Γιατί όχι κι αυτοί;; Μια και κατά πως φαίνεται.......... την επανάσταση του αυτονόητου ήρθαν να κάνουνε. Να χαλαρώσουν τη θηλιά στο λαιμό μας, όχι να τη βγάλουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.