Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση Αποστράτων Κιλκίς στη ΛΑΦ Κιλκίς

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των μελών του Παραρτήματος Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Ήταν η πρώτη συγκέντρωση από τον διορισμό του νέου Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος.
Η συμμετοχή των μελών ήταν μαζική, γεγονός ενδεικτικό τόσο του ενδιαφέροντος και της αγωνίας για την ομαλή πορεία των Εθνικών θεμάτων όσο και της εφαρμοζόμενης πολιτικής στο θέμα της απόφασης του ΣτΕ για τα εν αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκε το έμβλημα της ΕΑΑΣ στα μέλη του προηγούμενου Τοπικού Συμβουλίου.

Αμέσως μετά ο νέος Πρόεδρος Ταξχος εα κ. Γεωργουλάς Βασίλειος καθόρισε τους στόχους και το χρονοδιάγραμμα της πορείας του Τοπικού Συμβουλίου για την επόμενη 3ετία, παροτρύνοντας τα μέλη να υποστηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο.

Κύριος ομιλητής ήταν ο Ταξχος εα κ. Γεωργακάκης Αθανάσιος, ο οποίος περιέγραψε με σαφήνεια, απαντώντας και σε ερωτήσεις,τις τελευταίες λεπτομέρειες και εξελίξεις επί των οικονομικών και μισθολογικών δεδομένων ως επίσης και των νομικών δυνατοτήτων διεκδίκησης, αφενός μεν της άμεσης εκτέλεσης της απόφασης του ΣτΕ, αφετέρου δε της επιστροφής των παράνομα παρακρατημένων αναδρομικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.