Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Με τον Πιερικό έπαιξαν οι Παλαίμαχοι του Κιλκισιακού

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαιμάχων και φίλων του Κιλκισιακού
Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17.00 στο δημοτικό γήπεδο του Μεταλλικού οι ομάδες Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» και του Πιερικού, στα πλαίσια των άριστων σχέσεων που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου.
Οι παλαίμαχοι παρά τη συνεχή βροχή προσέφεραν όμορφο θέαμα, χάρηκαν το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ισόπαλο αποτέλεσμα 3-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα αφήνοντας ικανοποιημένους τους συμμετέχοντες και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Κιλκισιακού Θόδωρος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους: Ζήση, Ιωαννίδη, Ζαφειρόπουλο, Παναγιωτίδη, Μορφίδη, Παπαδόπουλο, Κεσίδη Ζιάκα, Παντελίδη, Χονδροματίδη, Χατζόπουλο, Δημητριάδη, Σαχινίδη, Καραδήμο, Καρακίδη, Καλπάκη, Καρπούζη, Νικολαΐδη και Ρηγόπουλο.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης χρησιμοποίησε τους: Παρουσιάδη, Κουτσικανίδη, Φωτιάδη, Αδαμόπουλο, Λιάπη, Καλαμπάκα, Πεΐδη, Δαδάκο, Ιορδανίδη, Παπαβασιλείου, Τσιτιρώκη, Παντελιάδη, Λιάγκα και Διαμαντόπουλο.

Ο Νίκος Καζακίδης έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας μοιράζοντας ακριβοδίκαια την «πίττα» και αφήνοντας ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Το βράδυ, μετά το πέρας του αγώνα, οι οικοδεσπότες Παλαίμαχοι του Κιλκισιακού παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους τους στη γραφική ταβέρνα «Ξινό Νερό» του Μεταλλικού με τη συνοδεία της απαράμιλλης μουσικής και τραγουδιού του Κιλκισιώτη λυράρη Στάθη Πορφυρίδη αλλά και του τερματοφύλακα του Πιερικού Στάθη Παρουσιάδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.