Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Τελικά έχει ή δεν έχει φυματίωση ο αστυνομικός στην Ειδομένη Κιλκίς;

Αναστάτωση και προφανώς αιτιολογημένη εάν επαληθευτεί προκαλεί στο αστυνομικό προσωπικό της Ειδομένης Κιλκίς η φήμη για κρούσμα φυματίωσης σε συνάδελφο τους και μάλιστα πατέρα δύο παιδιών. Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σε ιατρικό έλεγχο που υποβλήθηκε για προληπτικούς λόγους, βρέθηκε θετικός στον ιό, από τον οποίο έχουν προσβληθεί τουλάχιστον δύο μετανάστες.
Μετά την αποκάλυψη του θέματος από το bloko.gr, το αστυνομικό τμήμα επισκέφτηκαν για να διαπιστώσουν τί ακριβώς συμβαίνει τοπικοί βουλευτές του ΚΚΕ αλλά και μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Μιλώντας στο bloko.gr αξιωματικοί της περιοχής, είπαν ότι επί της ουσίας το πρόβλημα είναι παροδικό και δημιουργείται από τη σύλληψη μεταναστών που επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα προς τα Σκόπια και συλλαμβάνονται. Στο τμήμα της Ειδομένης κρατούνται προσωρινά, για περίπου δύο ώρες και στη συνέχεια προωθούνται προς το εσωτερικό της χώρας.

Σημειώνουμε δε, ότι για το κρούσμα της φυματίωσης σε αστυνομικό, δεν έχει ενημερωθεί ακόμη το αρχηγείο, ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζεται από σχετικές πηγές ενημέρωσης.

bloko.gr

1 σχόλιο:

  1. Εφόσον δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας, κανείς αστυνομικός δεν θα κινδυνεύει από ασθένειες και οι αλλοδαποί δεν θα κινδυνεύουν από το κρύο και τις κακουχίες ενώ δεν θα ασκείται βια από πλευράς FYROM σε αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.