Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς πραγματοποίησε την καλοκαιρινή του γιορτή παρουσία της προέδρου του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, κα Ποζίδου, αντιπροσωπείας του προσωπικού και του συλλόγου του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, των γονέων και συγγενών των παιδιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, των εθελοντών και φίλων.

Τα Παιδιά παρουσίασαν την θεατρική παράσταση:

«Ο μικρός πρίγκηπας», τα κείμενα και την σκηνογραφία τα επιμελήθηκε η εθελόντρια του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Χαρά Αραμπατζή, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό ,οι ρόλοι των παιδιών ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Πραγματικοί ηθοποιοί για αυτό και στο τέλος έλαβαν και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ακολούθησε μετά την θεατρική παράσταση μουσικοχορευτικό γλέντι, με σουβλάκια, γλυκά, ποτά που οργάνωσε ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και η Κ.Δ.Ε.Κ.

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές μουσικούς, τον κ. Βαλσαμίδη στο κλαρίνο και τον μικρό εθελοντή Πέτρο Κωστελίδη στο νταούλι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.