Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Πρωτοβουλία για την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στον Δήμο Κιλκίς

"Μετά την σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας της πρωτοβουλίας για την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στο Κιλκίς,έχει διαμορφωθεί η παρακάτω κατάσταση: 
1) Ο Δήμος προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ποσό 10.000 ευρώ για την αγορά ταινιών που υπάρχει στον προϋπολογισμό του. Το θέμα θα μπει προς συζήτηση και την Τετάρτη 25 Ιουνίου στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. Επίσης θα εξεταστεί το ενδεχόμενο αγοράς προτζέκτορα που ούτως η άλλως χρειάζεται ο Δήμος. Σε περίπτωση που εγκριθούν τελικά τα παραπάνω η λειτουργία του κινηματογράφου θα στηριχτεί από την πρωτοβουλία και μένει η διευθέτηση ζητημάτων όπως η επιλογή ταινιών, η ύπαρξη εθελοντικού εισιτηρίου, η χρήση του προτζέκτορα ή μπομπίνας κ.α.

2) Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η δαπάνη για αγορά ταινιών και για αγορά προτζέκτορα, ο χώρος του σινεμά παραχωρείται στην πρωτοβουλία και πλέον ψάχνουμε για ταινίες (χωρίς δικαιώματα ή με ποσά που μπορούν να καλυφθούν από το εθελοντικό εισιτήριο). 

Επειδή ο χρόνος είναι λίγος καλό θα ήταν, να γίνει και νέα συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή (στις 20:00) στο θεατράκι όπου θα προχωρήσουμε και σε συγκεκριμένες προτάσεις (ταινιών, ημερομηνιών, διαθεσιμοτήτων ) για να είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε από τα δύο παραπάνω σενάρια. Όσοι δεν μπορούν να έρθουν ας στείλουν τις προτάσεις τους με email. 

Ενημερώστε όποιον νομίζετε ότι ενδιαφέρεται για την νέα συνάντηση
Μπάμπης Μακρίδης ( 
makridisx@yahoo.gr )"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.