Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευση αθλητών και αθλητριών της Τόλμης Κιλκίς

Κοπή πίτας και γιορτή αθλητισμού της οικογένειας Taekwondo από την Ένωση Βορείου Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε. διεξήχθη στο μουσείο αθλητισμού στην Θεσσαλονίκη στις 15/02/2014. Αυτή η πολύ όμορφη διοργάνωση επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο.
Η ουσία είναι η βράβευση όλων των αθλητών –ριών που έχουν διακριθεί το 2013 με όποιο χρώμα μεταλλίων σε πρωταθλήματα Παγκόσμια, Πανευρωπαικά, Ανοιχτά Διεθνή, Πανελλήνια και Β. Ελλάδος.

Η αναγνώριση και η επιβεβαίωση φέρει την ηθική ικανοποίηση ενισχύοντας τις ψυχικές δυνάμεις για να συνεχίσουν με στόχους.

Σε αυτή την στοχευμένη ενέργεια της Ε.ΤΑ.Β.Ε. συμμετείχε για άλλη μια φορά και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς προκειμένου να βραβευθούν 6 αθλητές–ριες για τις διακρίσεις σε Ε.ΤΑ.Β.Ε. και ΕΛ.Ο.Τ.

1. Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος

2. Στεφανίδου Ευθυμία

3. Καϊκη Βαλσάμω

4. Καλφοπούλου Μαρία

5. Πούπη Χρυσούλα

6. Αθανασιάδης Μελέτιος

Μόνο χαρά θα μπορούσες να διακρίνεις στα πρόσωπα τών αθλητών–ριών και γονέων με πλούσια συναισθήματα στο αθλητικοοικογενειακό περιβάλλον που επικρατούσε. Ανακοινώθηκε επίσης ένα πολύ σημαντικό γεγονός που ονομάζεται το σπίτι του Ταεκβοντο (Ε.ΤΑ.Β.Ε.). Απόκτησε πλέον και δικό της χώρο, πλήρως εξοπλισμένο στη Θεσσαλονίκη με στόχο την αναβάθμιση του αθλητισμού.

Ήταν μεγάλη τιμή που παραβρέθηκαν οι ολυμπιονίκες Νικολαίδης Αλέξανδρος Μυστακίδου Έλλη και Δροσίδου Μόρφω, όπου τιμήθηκαν με το κλειδί του προπονητηρίου και με την αίθουσα των Ολυμπιονικών. Λόγω υποχρεώσεων όμως ο Μουρούτσος Μιχάλης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Πραγματοποιήθηκε το όνειρο μας με όλα τα μέλη (σύλλογοι) δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Β.Ε. κ. Μανώλης Χρήστος και χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο. Πολύ σύντομα αναμένεται και η λειτουργία του προπονητηρίου.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές –ριες του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια, με συνέπεια στόχους και επιτυχίες, μα πάνω απ όλα με υγεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.