Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Καζαμίας 2014, με το μάτι του Πάνου Τριαρίδη

Του Παναγιώτη Τριαρίδη
Ιανουάριος 2014 
Ακόμα να χιονίσει (μπας και δούμε άσπρη μέρα), άρχισαν οι εκπτώσεις και ο κόσμος μεταφέρεται με στρατιωτικά οχήματα για να ψωνίσει, άρχισε λοιπόν η ανάπτυξη, Ο Λιάπης ξανασυλλαμβάνεται με πλαστή ταυτότητα. Όλος ο λαός είναι εν αναμονή επανάστασης, οι φόροι στο 72% του εισοδήματος.

Φεβρουάριος 2014
Ακόμα να χιονίσει. Η ανάπτυξη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, ξαναμεταφέρεται κόσμος στις καφετέριες για καφέ, ο Λιάπης ξανασυλλαμβάνεται για πλαστική εγχείρηση, οι φόροι στο 74% του εισοδήματος, η επανάσταση πλησιάζει.

Μάρτιος 2014
Ακόμα να χιονίσει. Άρχισε ο προεκλογικός αγώνας. Δημοσκόπηση δίνει τους οικολόγους με 32% πρώτο κόμμα, ο Σαμαράς για να εμβολίσει τους οικολόγους ανακοινώνει την αναδάσωση της Πίνδου, ο δε Τσίπρας της Πελοποννήσου,ο Λιάπης ξανασυλλαμβάνεται για πλαστό πιστοποιητικό γεννήσεως, οι φόροι στο 80% του εισοδήματος.

Απρίλιος 2014
Ακόμα να χιονίσει.  Το άγιο ΠΑΣΧΑ, χαμός στην μητρόπολη Αθηνών για το άγιο Φως, κερδισμένος ο Σαμαράς που με τρικλοποδιά βγαίνει μπροστά από τον Τσίπρα και παίρνει πρώτος την φώτιση του, σημάδι σημάδι αναφώνησε ο Καρατζαφερης, η Ντόρα κατσούφιασε. Μπροστά στις δημοσκοπήσεις οι οικολόγοι με 36%, συνεχίζεται η αναδάσωση από ΝΔ στην Λέρο, και από ΣΥΡΙΖΑ στην Μύκονο, οι φόροι στο 81,5%.

Μάιος 2014
Ακόμα να χιονίσει. Στις δημοτικές εκλογές οι οικολόγοι παίρνουν τους 301/ 303 δήμους της επικράτειας με άνεση. Συνεχίζουν την αναδάσωση με ΝΔ στα Βαλκάνια και ΣΥΡΙΖΑ στις Άλπεις. Ο Λιάπης ξανασυλλαμβάνεται για πλαστοπροσωπία. Άρχισαν οι ζέστες και πάει η επανάσταση αναβάλλεται. Η Ντόρα εξαγριώνεται και διεκδικεί την άνοδο της. Η ΤΡΟΙΚΑ επιστρέφει με νέα μέτρα. Οι φόροι στο 85% του εισοδήματος

Ιούνιος 2014
Ακόμα περιμένετε να χιονίσει; Μεγάλες αλλαγές μετά τις εκλογές. Θα επακολουθήσουν και εθνικές εκλογές. Η προσπάθεια για να σπάσει το μέτωπο των οικολόγων συνεχίζεται. Η ΝΔ αρχίζει εκστρατεία για την διάσωση των Βουβαλιών, ο ΣΥΡΙΖΑ του σταυραετού, το ΠΑΣΟΚ των αγριογούρουνων. Άρχισαν τα μπάνια και δίνονται ομηρικές μάχες για τις ξαπλώστρες. Ο Λιάπης ξανασυλλαμβάνεται για λόγους βλακείας. Η ΤΡΟΙΚΑ ξαναέρχεται με νέα μέτρα. Οι φόροι στο 91% του εισοδήματος

Ιούλιος 2014
Σιγά μην χιονίσει καλοκαιριάτικα. Παραιτείται ο Σαμαράς και αναλαμβάνει η Ντόρα, που περίμενε στην γωνία. Ο Επίτιμος τρίβει τα χεριά του. Νέα δημοσκόπηση δίνει οικολόγους με 39%. Η ΝΔ προσπαθεί να σώσει τις στρουθοκαμήλους και απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με την προστασία των αλόγων κούρσας. Ο Λιάπης δεν ξαναπιάνεται. Η ΤΡΟΙΚΑ λεει ότι πετύχαμε ανάπτυξη 0,000000002%, ο κόσμος πανηγυρίζει στους δρόμους. Φόροι στο 94% του εισοδήματος

Αύγουστος 2014
Ακόμα να δούμε άσπρη μέρα. Ο μήνας του Λαού. Όλοι στα μπάνια με στρατιωτικά οχήματα, η βενζίνη στα 2 ευρώ το λίτρο, όλοι οι πολιτικοί στις περιφορές της Μεγαλόχαρης. Ο Σαμαράς κάνει την περιφορά της Αττικής, και απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με την περιφορά της Μακεδονίας. η ΤΡΟΙΚΑ βλέπει έξοδο στις αγορές το 25 τρίμηνο του 2065. Ανάπτυξη στο 0,00000043%. Ο Λιάπης παρουσιάζεται αυτοβούλως. Οι φόροι στο 96% του εισοδήματος …

Σεπτέμβριος 2014
Ακόμα να χιονίσει από πέρσι. Προεκλογική περίοδος. Οι οικολόγοι σταθερά στο 37%. Η ΝΔ απαντά με τον καθαρισμό του Αλιάκμονα και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον καθαρισμό του Αμβρακικού κόλπου. Ο Λιάπης ξαναπάει στην Κουάλα Λουμπούρ και ξανασυλλαμβάνεται από την ίντερπολ.  Η ΤΡΟΙΚΑ εκτιμάει ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Οι φόροι στο 97%.

Οκτώβριος 2014
Συνεχίζεται το σερί χωρίς χιόνι.  Μήνας εκλογών. Ο Σαμαράς τρέχει και δεν φτάνει. Ο Βενιζέλος σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Τσίπρας με ύφος Τσε. Ο Λαός στις πλατείες με φρέντο στο χέρι εν αναμονή επαναστάσεως. Ο Λιάπης στο Γκουαντάναμο. Η ΤΡΟΙΚΑ απειλεί ότι αν δεν βγει η συμμαχία στην κυβέρνηση δεν θα ξαναανακοινωσει νέα μέτρα. Οι φόροι στο 98%.

Νοέμβριος 2014
Το χιόνι έρχεται. Τις εκλογές κερδίζει ο ΤΣΕ, αλλά οι 3,987 συνιστώσες του θέλουν έξοδο από το ευρώ. Ο Σαμαράς φεύγει από την ΝΔ και αναλαμβάνει επίσημα πλέον η Ντόρα, ο επίτιμος στους δρόμους πανηγυρίζει και δηλώνει έτοιμος για επανάσταση. Η ΤΡΟΙΚΑ έρχεται για να πάρει πίσω τα δανεικά. Ζητείται η έκδοση του Λιάπη από το Γκουαντάναμο. Ανάπτυξη στο – 0,0000342%. Οι φόροι στο 99% του εισοδήματος.

Δεκέμβριος 2014
Επιτέλους χιόνι. ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ το αναζητούσαμε.  Ο Τσίπρας σκίζει το μνημόνιο (συμβολικά) σε μια εκδήλωση για την διάσωση της οχιάς, οι συνιστώσες διαλύονται, η Ντόρα ζητά ξανά εκλογές, ο Βενιζέλος αρχίζει την επανίδρυση της κεντροκαπιταλιστικάς αριστεράς, η ΤΡΟΙΚΑ επανέρχεται με νέα μέτρα που τα ψηφίζει όλη η βουλή και ο καημένος ο λαός έμεινε με τον φρένο στο χέρι. Ο Λιάπης απαλλάσσεται λόγο υπερβολικής βλακείας. Η ανάπτυξη επανέρχεται σε θετικούς αριθμούς με 0,0000000000032%. Οι φόροι δεν υπάρχουν πλέον γιατί δεν υπάρχουν εισοδήματα ….

Και του χρόνου με υγεία ,,,,,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.