Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Παραδόθηκε βοήθεια σε είδη και χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε εθελοντικά το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών και Χαλκιδικής η πρωτοβουλία αυτή συντονίζεται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η βοήθεια που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για την κάλυψη άμεσων αναγκών, αντίστοιχα, ως εξής:

· στο Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης (Πιερία)

· στο Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας «Πρωτοβουλία για το Παιδί» (Ημαθία)

· στο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας Γιαννιτσών «Παναγιά η Oδηγήτρια» (Πέλλα)

· στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με μέριμνα της οποίας θα μοιρασθούν σε μαθητές δημοτικών σχολείων που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη (Κιλκίς)

· στο Κέντρο Αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (Σέρρες)

· στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πολυγύρου Χαλκιδικής, με μέριμνα του οποίου θα δοθούν σε άπορες οικογένειες (Χαλκιδική).


Η συγκέντρωση των ειδών πραγματοποιούταν σε καθημερινή βάση, στην έδρα της κάθε Αστυνομικής Διεύθυνσης. Συγκεντρώθηκαν, ενδεικτικά, ρούχα, τρόφιμα, είδη ένδυσης και χρηματικά ποσά.


Τονίζεται ότι το έργο των φορέων που φροντίζουν καθημερινά παιδιά και συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη είναι σημαντικότατο ώστε να εξασφαλίζουν ένα αξιοπρεπές μέλλον στους ανθρώπους που το χρειάζονται. Η πρωτοβουλία αυτή εκτός από τον συμβολικό της χαρακτήρα που αναδεικνύει και την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, σκοπεύει και στην ουσιαστική κάλυψη των αναγκών των μελών των παραπάνω συλλόγων.


Η συνδρομή όλων είναι απαραίτητη γιατί πέρα από τον ισχυρό συμβολισμό της έχει και ουσιαστικό χαρακτήρα. Για αυτό το λόγο εκτός από το προσωπικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που κινητοποιείται θεωρείται απαραίτητη η συνεισφορά πολιτών, ιδρυμάτων, συλλόγων και λοιπών φορέων που έχουν την δυνατότητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.