Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Καλέ οι άνθρωποι μας γλεντάνεεεεεεεεε!

Γράφει η Βούλα Ιωαννίδου
Όλοι ΑΥΤΟΙ οι ΒΑΘΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΙ και ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ από την ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ που δίνουν τα προσωρινά παραχωρητήρια στους δικαιούχους, ήταν ΑΥΤΟΙ που με ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ αλλά ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ψήφιζαν την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ εν μία νυκτί!!!

Όλοι ΑΥΤΟΙ, μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ κατάμουτρα λέγοντάς μας πως η ύφεση φταίει για την κατάργησή της , ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ. ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΧΤΙΖΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. 


Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΙΣ "ΦΙΕΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΕΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, στο χωριό μου το λένε: "μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα και στην καθουμιλουμένη σήμερα το λέμε: "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ". 

Όλοι ΑΥΤΟΙ, θα είναι το ίδιο συγκινημένοι και με ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, στις αρχές του 2014 θα ψηφίσουν την άρση των πλειστηριασμών α΄κατοικίας, γιατί είναι σίγουρο πως τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα όπου εντάσσονται και οι δικαιούχοι μας, δεν θα μπορούν ν΄αποπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, αυτά για όσους εργάζονται, για όσους δεν εργάζονται, που είναι και η πλειοψηφία ....άστα να πάνε..

Όλοι ΑΥΤΟΙ, κάνουν αναφορά στις καλές στιγμές που τους έτυχαν να παραδώσουν τα προσωρινά παραχωρητήρια, ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΥΞΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ για το ότι, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΆ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ (κάτι υπολείμματα ξόμειναν) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Ή ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ τ.ΟΕΚ. 

(ακόμη εκκρεμεί η ολοκλήρωση πληρωμής της επιδότηση ενοικίου του 2009)!!!
Υ.Γ. Έχω μια απορία: αυτοί οι άνθρωποι με τόσα ψέμματα που ξεστομίζουν και τρέφονται από το να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους γύρω τους, πως καταφέρνουν και τάχα μου συγκινούνται τόσο εύκολα;;; Οι πολιτικοί παίρνουν και μαθήματα θεάτρου - υποκριτικής;

Υ.Γ.2. Όποτε βρίσκουν τα "ζόρια" στα διαγγέλματα τους για να καλύψουν τις πομπές τους, θυμούνται την Ορθοδοξία και τις αξίες της ζωής, για να στολίσουν τους λόγους τους, αλλά αν πραγματικά υπάρχει Θεός, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα έρθει και σε μας μια καλή στιγμή να συγκινηθούμε στ΄αλήθεια απ΄την χαρά μας ....
Άντε Θεούλη μου, γύρνα κι απ΄την άλλη μεριά το κεφάλι σου να δεις τι γίνεται, κάνε το θαύμα σου ...γιατί αν περιμένουμε από μας ...άχαροι θα φύγουμε απ΄αυτήν την ζωή! ΄Αντε....γιατί μας προλαβαίνεις δε μας προλαβαίνεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.