Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Υγειονομικές εξετάσεις σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς

Στις 17/11/2012 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν υγειονομικές εξετάσεις από εξειδικευμένο καρδιολόγο γιατρό σε όλους τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από τον ποιο μικρό 4 ετών έως και των ποιο μεγάλο 40 ετών .Ο σκοπός των εξετάσεων ήταν να βεβαιωθεί το σωματεία αλλά και ο προπονητής ότι όλοι οι αθλητές είναι υγιείς και δεν υπάρχουν προβλήματα καρδιαγγειακά αλλά και προβλήματα πίεσης , προβλήματα που μπορεί κατά την διάρκεια της προπόνησης αλλά και του αγώνα να αποβούν ακόμα και μοιραία για τον αθλητή . Στόχος του Σωματείου αλλά και του προπονητή Πουντζουκιδη Κωνσταντίνου είναι η διατήρηση της υγεία πάνω από όλα και μετά ο πρωταθλητισμός εφόσον το επιθυμεί και ο αθλητής . Οι εξετάσεις έγιναν από γιατρό με πολυετή εμπειρία σε αθλητές μαχητικών αθλημάτων και ειδικότερα στο tae kwon do .Ο προπονητής Πουνζουκιδης μετά το πέρας των ιατρικών εξετάσεων όπου πάρθηκε η πίεση και καρδιογράφημα σε όλους τους αθλητές δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και ευχαριστημένος που δεν βρέθηκαν αθλητές με προβλήματα υγείας .
Πληροφορίες για τον Σύλλογο μας στην διεύθυνση . www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.