Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Δήμαρχος Παιονίας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς


Με την ενημέρωση των εκπαιδευτικών του Δήμου ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία που πήρε ο δήμαρχος Παιονίας για να ενημερώσει όλους τους φορείς για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος από τις συνεχείς μειώσεις της τακτικής επιχορήγησης.

Σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της Β/θμιας εκπαίδευσης κο Κωνσταντινίδη Γεώργιο πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 4/10/2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου με τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου.
Αντίστοιχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο της Α/θμιας εκπαίδευσης κο Ραμπίδη Κωνσταντίνος την Παρασκευή 5/10/2012 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πολύκαστρο με τους Διευθυντές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων του Δήμου.
Ο κος Λαπόρδας αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα και το σπουδαίο έργο που επιτελούν ,τους γνωστοποίησε τις προτάσεις που έχει κάνει στην ΚΕΔΕ για αναπροσαρμογή των κριτηρίων κατανομής των ΚΑΠ.
Και τέλος τους ζήτησε να συμβάλλουν και αυτοί από την μεριά τους στον περιορισμό των δαπανών.
Ακολούθησε διάλογος στον οποίο κυριάρχησε το θέμα της Θέρμανσης και των κτιριακών υποδομών.
Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να μην μείνουν τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο.
Στις συναντήσεις επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κοι Κουλίνας Δημήτριος και Καραθόδωρος Χρήστος ,ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ κος Ίγγιλις Ιωάννης και οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κα Συμεωνίδου – Τσιβρεμετζή Κωνσταντίνα και κος Τσιμερίκας Χρήστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.