Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Παράδοση ρουχισμού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Παιονίας «Το Πάικο»

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Παιονίας «Το Πάικο» την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 παρέδωσε στην Εκκλησία Αξιουπόλεως «Άξιον Εστί» του Δήμου Παιονίας, βάση πρωτοκόλλου 32 μεγ. χάρτινες κούτες ρουχισμού, που περιέχουν συνολικά 778 τεμ. ρουχισμού όλων των μεγεθών για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. στα πλαίσια ενός δικτύου ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που στήθηκε από τις Κυνηγετικές οργανώσεις με στόχο να βοηθήσουν κάποιους συνάνθρωπους μας που αυτή την εποχή έχουν απόλυτη ανάγκη, κίνηση που έγινε κάτω από την ομπρέλα της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στην παράδοση-παραλαβή παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημήτριος ο οποίος αφού εξήρε το κοινωνικό έργο των Κυνηγετικών οργανώσεων, ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ. Κων/νο Πιλάτο με την παράκληση να διαβιβάσει τις ευχές του σε όσους προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη ρουχισμού και στις ηγεσίες των Κυνηγετικών Οργανώσεων που προέτρεψαν τους Κυνηγούς προς αυτή την θεάρεστη κατεύθυνση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.