Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Θανατηφόρος ηλεκτρισμός για τους Δήμους

Αναστάτωση προκαλεί στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης η πρόθεση της κυβέρνησης, σύμφωνα και με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Μάκη Παπαγεωργίου, να βγάλει εκτός λογαριασμού της ΔΕΗ τα δημοτικά τέλη και το τέλος για την ΕΡΤ, που «αντιστοιχούν στο30%» των λογαριασμών. Οι δηλώσεις τους στην aftiodioikisi.gr δε χωρούν καμιά αμφιβολία για το «απαράδεκτο», όπως το χαρακτηρίζουν, της πρόθεσης, καθώς πρόκειται για την «τελευταία κλοτσιά», που «μαθηματικά θα βουλιάξει την Αυτοδιοίκηση», όπως σημειώνει ο Θοδωρής Παπαδόπουλος, δήμαρχος Θέρμης.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του δημάρχου, ενός εκ των μεγαλυτέρων της χώρας, των Πατρέων Γιάννη Δημαρά που υπογραμμίζει ότι «εάν το βγάλουν και αυτό από τη ΔΕΗ, εντάξει, ας έρθουν να λειτουργήσουν αυτοί τους δήμους», όπως επίσης και εκείνου του δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, ο οποίος δηλώνει πως αυτό «είναι ένας εκβιασμός, μια προσπάθεια φιμώματος όλων εμάς των δημάρχων που προγραμματίζουμε κινητοποιήσεις, μιας και βρισκόμαστε στο χείλος της αβύσσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.