Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Νικηφόρου Βρεττάκου

Μια όμορφη ποιητική βραδιά επιφύλασσαν μαθήτριες της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Νικηφόρου Βρεττάκου. Ο κύριος κορμός της βραδιάς ήταν η προβολή μιας ταινία με πληροφορίες γύρω από τη ζωή και το έργο του μεγάλου ποιητή, κατά τη διάρκεια της οποίας παρεμβάλλονταν αναγνώσεις ποιημάτων του. Η εκδήλωση -την οποία προετοίμασαν και επιμελήθηκαν μαθήτριες καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Χρυσοβαλάντη Νικολάου, - πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Βιβλιοθήκης, την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 8:30 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.