Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Οι «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη» άνοιξαν και σας περιμένουν στο Πολύκαστρο

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου σας προσκαλεί στις δράσεις που διεξάγουν από κοινού με το Future library και τις 66 Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες της χώρας με θέμα «Διαδρομές με πυξίδα την βιβλιοθήκη», καλοκαιρινή εκστρατεία της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.
Αν είσαι 5 με 12 ετών και θα παραμένεις το καλοκαίρι στην πόλη, σου προτείνουμε να επισκεφτείς την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου (Παλαιολόγου 3). Εκεί με πολλά παιδιά της ηλικίας σου μπορείς να συμμετέχεις σε δράσεις που έχουν σχέση με ζωγραφική, θέατρο, παιχνίδια του ιστού της αράχνης, δημιουργία αφίσας της καμπάνιας, δημιουργία χρονογραμμής, ανάγνωση παραμυθιού και άλλες δραστηριότητες.
Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουνίου μέχρι και 26 Ιουλίου. Οι περισσότερες δράσεις θα γίνουν στον χώρο της βιβλιοθήκης και κάποιες στους χώρους της πλατείας. Για λεπτομέρειες του προγράμματος και συμμετοχή στις δραστηριότητες μπορείτε να απευθύνεστε στην βιβλιοθηκονόμο και υπεύθυνη του προγράμματος κα Γιάγκου Αθανασία στα τηλέφωνα 2343024166.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε από την Δευτέρα 18 Ιουνίου και τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης (08:00-15:00) και καθ όλη την διάρκεια της καμπάνιας. Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.