Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: «Τολμηρή και πρωτοπόρα ενέργεια του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς συντάσσεται πλήρως με την από 18-11-2011 δήλωση του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αναφορικά με την αντίδραση του Υπουργείου Οικονομικών σε έκδοση απόφασης για το τέλος ακινήτων. Το περιεχόμενο της δήλωσης έχει ως ακολούθως:

Πρόσκληση για την 21η/2011 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, την  24η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το Δ.Σ., το προσωπικό, τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ν.Κιλκίς θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ.Παναγιώτη Σταμπουλή για την δωρεά χορήγηση ηλεκτρολογικού υλικού, καθώς και τον κ. Γιάννη Αναστασιάδη, ηλεκτρολόγο, για τη δωρεά παροχή υπηρεσιών, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες για τη λειτουργία των εργαστηρίων του Κέντρου.

Αναδεικνύεται η αρχιτεκτονική “ταυτότητα” του Κιλκίς


Προκειμένου να προστατεύσει την ιδιαίτερη μορφολογία κάθε τόπου το υπουργείο Περιβάλλοντος υλοποιεί πρόγραμμα εκπόνησης μελετών για τη θεσμοθέτηση μορφολογικών κανόνων για τη δόμηση και την αρχιτεκτονική στους μικρούς οικισμούς της χώρας και σε περιοχές εκτός σχεδίου. Μελέτες για αυτό τον σκοπό θα εκπονηθούν σε κάθε περιφερειακή ενότητα (πρώην νομούς) εκτός από την Αττική και το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.

Ο Α.Σ. «ΑΘΛΟΣ» στο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στα Γιαννιτσά

Στις 13/11/2011 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο Φιλικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος για όλες τις ηλικίες στον Παλαιό Μυλότοπο Γιαννιτσών . Το πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν οι μικροί αθλητές εμπειρίες για το μέλλον .Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα ήταν ικανοποιητική αφού συμμετείχαν δέκα σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα . Στο πρωτάθλημα αυτό ο Αθλητικός Σύλλογος Αθλος Κιλκίς συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές ανά ηλικία και κιλά.

Αντιδρά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων στην εξόρυξη-μεταλλουργία στο νομό Κιλκίς

Την Τρίτη 15-11-2011 έληξε η συζήτηση γύρω από τη Δημόσια Διαβούλευση τριών Διεθνών Πλειοδοτικών διαγωνισμών για τα δικαιώματα έρευνας και εκμετάλλευσης Δημοσίων Μεταλλευτικών χώρων στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στις γεωγραφικές ενότητες Κιλκίς και Ροδόπης. Προσπαθήσαμε να αναρτήσουμε στα σχόλια της Διαβούλευσης ένα κείμενο ως Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Κιλκίς , το οποίο όμως δεν εγκρίθηκε και δεν εμφανίστηκε στη συζήτηση. Το παραθέτουμε αυτούσιο παρακάτω:

Τίτλοι εφημερίδων 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τον Γ. Παπανδρέου τα στελέχη του – Τον πιέζουν να εγκαταλείψει την Αρχηγία..·Επιμένει ο Αντώνης Σαμαράς – «Εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση, αλλά με εκλεγμένη κυβέρνηση»·Για το χαράτσι.. – Να πληρωθούν και οι λανθασμένοι λογαριασμοί, λέει το υπουργείο!..
ΑΥΓΗ · Ευρωζώνη – Ή αλλάζει, ή διαλύεται – Η κρίση χρέους χτυπάει τον πυρήνα του ευρώ·Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία, πάντα επίκαιρο (χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου)· Οι τραπεζίτες απειλούν το…»κούρεμα»

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία KLEEMANN, και ιδιαίτερα την κ. Κουρουζίδου, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά μας για χορήγηση ανταλλακτικών για τον υδραυλικό ανελκυστήρα του Κέντρου. Επίσης, ευχαριστούν τον κ. Αλέξανδρο Χλωρίδη για την αντικατάσταση των ανταλλακτικών και την επίβλεψη της επισκευής. Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης θέλει να ευχαριστήσει την κ. Χριστιάννα Ζιούτα για την χορήγηση φαρμακευτικού υλικού στο Κέντρο.

Υπ. Οικονομικών: Δόσεις, συμψηφισμός και νέες εξαιρέσεις στο ειδικό τέλος

«Ανάσα» στους οικονομικά αδύναμους πολίτες αλλά και διόρθωση των λαθών στο ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) από την κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεραστούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με τα εσφαλμένα εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν αποσταλεί στους φορολογούμενους για το τέλος...

Διανομή τροφίμων από τον σύλλογο τριτέκνων Πολυκάστρου

Από την Παρασκευή 18 Νοέμβριου στα γραφεία του συλλόγου αρχίζει η διανομή τροφίμων στους τριτέκνους του νομού μας που είχαν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το 2011. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να φέρουν και τα καινούρια δικαιολογητικά για το 2012. ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945861198
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ 1) Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 2) Φωτοτυπία (σε διάσταση Α4) το εκκαθαριστικό της εφορίας του 2011 (ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ) (αφορά στο έτος 2010) 3) Φωτοτυπίες αστυνομικών ταυτοτήτων γονέων. 4) Δήλωση τελικού δικαιούχου για κάθε μέλος (Συμπληρώνεται στον Σύλλογο)