Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για τις Πανελλήνιες

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων, εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές των σχολείων μας καλή επιτυχία στην πρώτη σημαντική μάχη που δίνουν στη ζωή τους.

Η συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία να μην ξεχνάτε όμως ότι το αποτέλεσμα των εξετάσεων αυτών δεν ορίζει ούτε προδιαγράφει την υπόλοιπη ζωή σας .

Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, δίχως άγχος, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και προπάντων να συνεχίσετε να αγωνίζεστε μαχητικά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας. Επίσης συγχαίρω και τους γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.

Η σκέψη κι οι ευχές όλων μας σας συνοδεύουν.

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.