Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του Αλέξανδρου Κιλκίς με τον Πανσερραϊκό στην τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το 0-0, βέβαια, δεν αντικατοπτρίζει και την εικόνα του Παιχνιδιού καθώς από την αρχή είχε ρυθμό, φάσεις αλλά έλειπε το γκολ.

Περισσότερες οι καλές στιγμές για την ομάδα του Αλέξανδρου με κορυφαίες τα σουτ των Ηλία Προβατίδη, Ανδρέα Σερταρίδη και Αποστόλη Φουρτζίου .

Με το τέλος του παιχνιδιού η Διοίκηση της Ομάδας διοργάνωσε…. Μπάρμπεκιου σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο, όπου έγινε ένας σύντομος απολογισμός της απόλυτα επιτυχή μιας χρονιάς.

Σύνθεση: Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Τσαταλπασίδης, Κάργας (67΄ Σερταρίδης), Κώτσιας, Παπαδόπουλος Σωκ. , Αηδονίδης (77΄Φούρτζίου), Βόσδου, Καραγιάννης (87΄Σαλπιγγίδης), Προβατίδης, Βασιλειάδης.

Με νίκη συνέχισε η Κ12 της Ακαδημίας Αλέξανδρου Κιλκίς στο εξ ΄ αναβολής παιχνίδι του Σαββάτου με την Ακαδημία της Ένωσης Ανθοκήπων Καρατάσου στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Το τμήμα «Ίντερ» των κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη επικράτησε με σκορ 3-1 και έχει πλέον εξασφαλίσει την πρόκριση στους ‘16’ μία μόλις στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή των… επίσημων υποχρεώσεων στα παιδικά πρωταθλήματα των ΕΠΣ Κιλκίς και Μακεδονίας η Ακαδημία μας συμμετείχε και σε μία σειρά φιλικών παιχνιδιών. Το Σάββατο, λοιπόν, η Ακαδημία του Μακεδονικού φιλοξένησε 8 τμήματα της Ακαδημίας μας.

Στην Κατηγορία Κ8 το τμήμα «Μπάρτσα» αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ και το τμήμα «Πόρτο» με την Ακαδημία του Βάο.

Στην κατηγορία Κ10 συμμετείχαν τα τμήματα «Μάνστεστερ» ,«Σεβίλλη», «Τσέλσι» και «Γιούβε» με τις Ακαδημίες των Πρωταθλητών Πεύκων, Academica, ΒΑΟ και Νέας Πολιτείας Ευόσμου, αντίστοιχα.

Η «Ατλέτικο» στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε με την Pro Soccer Academy τέλος στην Κ13 το τμήμα «Σάλκε» με τον Εθνικό Ευόσμου.

Την προτελευταία αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς φιλοξένησε η Ακαδημία του Αλέξανδρου την Κυριακή 14 Απριλίου.

Παράλληλα με τις επίσημες αγωνιστικές στην Κατηγορία Κ12, όπου συνεχίζεται το πρωτάθλημα και ολοκληρώνεται την επόμενη αγωνιστική, είχε τη πραγματοποίηση και κάποιων φιλικών παιχνιδιών. Σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες η Ακαδημία του Αλέξανδρου έχει εξασφαλίσει την 1ηθέση σε ένα πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται την επόμενη Κυριακή 21 Απριλίου όπου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Η Ακαδημία του Αλέξανδρου ευχαριστεί όλες τις ομάδες, τους υπευθύνους των Ακαδημιών, την διοργανώτρια ΕΠΣ Κιλκίς και την ομάδα των διαιτητών για την συνεργασία στην πραγματοποίηση της αγωνιστικής ημέρας.

Επικράτησαν με 2-0 του Μακεδονικού στο Δροσάτο με γκολ των Γιώργου Αλπανίδη και Έρλι Μπούζντρα.

Οι ποδοσφαιριστές των κκ. Β. Παμπορίδη και Γιάννη Ιασωνίδη παρά το νεαρό της ηλικίας τους για ένα ακόμα παιχνίδι συνδύασαν ενθουσιασμό και ποιότητα και έφτασαν ακόμα πιο κοντά στα play off ανόδου στην ανώτερη Ενωσιακή Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε στο 27΄ο Γ. Αλμπανίδης με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Δημητριάδη. Την νίκη σφράγισε ο Έρλι Μπούζντρα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στην Ευκαρπία με τον ΑΟ Καστανιών. Σύνθεση : Σιαπκάρης , Κων/δης, Μαργαριτόπουλος (46’ Ζαφειρόπουλος), Παρτσαλίδης, Πολυχρόνου, Τζιάνας, Αλμπανίδης, Δημητριάδης (80’ Ζάλτος), Παπαδόπουλος (75’ Νικολαΐδη), Μπούνζτρα, Ρεμπετσιώτης (46’ Κατσάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.