Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς, προς τιμήν του Παύλου Πασσαλίδη

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς σας προσκαλεί στην ειδική εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν του Παύλου Πασσαλίδη την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα: 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς ''Βασίλης Σεργιαννίδης''.

Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της (Τετάρτη 28η Νοεμβρίου 2018) η νομαρχιακή οργάνωση της ΝΔ είχε ομοφώνως εγκρίνει σχετική εισήγηση για την διοργάνωση της εκδήλωσης για τον αείμνηστο Παύλο Πασσαλίδη.

Eνός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με την ΝΔ προσφέροντας πάντοτε και όποτε του είχε ζητηθεί η βοήθεια του.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής λοιπόν τα μέλη της ΝΟΔΕ εξέλαβαν την εισήγηση για την πραγματοποίηση μιας τιμητικής εκδήλωσης για την προσφορά ενός στελέχους πρώτης γραμμής όπως ήταν ο Π. Πασσαλίδης.

Προσφοράς όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στην κοινωνία ως γνωστόν καθώς ήταν ένας ενεργός πολίτης που έχοντας μοναδική εμπειρία και ικανότητες λειτούργησε στην διαδρομή του με μοναδικό στόχο την καλύτερη δυνατή υπηρεσία του για τον νομό Κιλκίς.

Τόσο από θέσεις ευθύνης από το δημιούργημα του την Αναπτυξιακή Κιλκίς όσο και από την ενασχόληση του επί πολλά χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην οποία έδωσε όλο του τον εαυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου