Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Κιλκίς για το θάνατο του Σοφοκλή Μουλλά

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
"Για την απώλεια του ΣΟΦΟΚΛΗ ΜΟΥΛΛΑ τέως Προέδρου της Ενώσεως Αγροτικών Συνεταιρισμών Νομού Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο εκλιπών υπήρξε προσωπικότητα πολυσχιδής και συνέβαλε τα μέγιστα για την ανάπτυξη του συνεταιρίζεσθαι τόσο στο Νομό Κιλκίς όσο και στην χώρα μας γενικότερα.

Με όραμα και πίστη στον ευλογημένο τόπο μας προσπάθησε και πέτυχε πολλά προσφέροντας στην κοινωνία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του έχοντας πάντοτε στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Για το λόγο αυτό εισέπραξε τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων μας και ο θάνατος του θα μας στερήσει όχι μόνο την παρουσία του αλλά και την γνώση, την εμπειρία και την φιλία του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιώνια η μνήμη του."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.