Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

«Επίσκεψη Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στους άνδρες των ΜΑΤ»

Δελτίο τύπου
Γ. Γεωργαντά
Σήμερα με εντολή του Σήμερα με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ο Βουλευτής Νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με τους Βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα, Σ. Καλαφάτη και Ε. Ράπτη επισκέφθηκαν τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης . 



Εκεί συναντήθηκαν με τους άνδρες των ΜΑΤ που δέχθηκαν δολοφονική επίθεση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κοντά στο χώρο των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης.

Είναι εγκληματικό η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μην δίνει τις αναγκαίες εκείνες οδηγίες και εντολές προκειμένου να συλληφθούν οι φυσικοί αυτουργοί των πράξεων αυτών. 

Είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση αυτή να προστατεύει με νόμους κοινούς εγκληματίες στο όνομα ενός ασύλου, όχι ιδεών αλλά «παρανομιών». Όλοι όσοι αδρανούν μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση δεν είναι μόνο ηθικά υπεύθυνοι αλλά και προσωπικά υπόλογοι για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.