ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Επίσκεψη ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Το Νοσοκομείο Κιλκίς, επισκέφθηκε κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, χθες 8 Ιουνίου 2018. Η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου και οι πολιτευτές Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, συναντήθηκαν με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Θεόδωρο Ρεβενάκη. 

Κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης επίσκεψης, έγινε εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και αφορούσε στην προσπάθεια που συντελείται, ως προς την αναβάθμιση των παροχών που εφαρμόστηκαν και θα εφαρμοστούν στην υγεία, με καινοτόμες πρακτικές στη δημόσια υγεία.

Αναλυτικά συζητήθηκαν οι τομές που έγιναν και έχουν σχεδιαστεί να συνεχιστούν, από την παρούσα διοίκηση, με ανθρωποκεντρικό πάντα προσανατολισμό, για εκσυγχρονισμό των παροχών υγείας σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας.

Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων σε όλους τους τομείς.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το κυβερνητικό έργο, σε έναν τόσο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι ο χώρος της υγείας.

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με όραμα και τελικό στόχο την πλήρη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τα κεκτημένα τους δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου