Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς: "Συζητήσαμε το φλέγον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Στις 13 Ιουνίου 2018, δεχτήκαμε στα γραφεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς, τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας του Κινήματος, κ. Παναγιώτη Μυλωνά. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί του, το φλέγον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. 


Ο κ. Μυλωνάς επανέλαβε τη θέση του Κινήματος, η οποία δια στόματος του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Πάνου Καμμένου είναι μία και αδιαπραγμάτευτη: «Δεν δεχόμαστε τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ούτε παράγωγό του», «Η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είναι πάγια: δεν θα συμφωνήσει, δεν θα ψηφίσει καμία συμφωνία που θα περιέχει τον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Είναι μία απόφαση που βγήκε με την ίδρυση του Κινήματος». Επίσης τόνισε πως είναι αβέβαιο αν θα φτάσει στη δική μας Βουλή αυτή η συμφωνία και αν ναι, θα απαιτηθεί πολύ χρόνος, γιατί είναι πολλά τα στάδια και οι απαιτήσεις.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε ήταν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές καθώς και οι Ευρωεκλογές και ποια θα είναι η θέση του Κινήματος σε αυτές, σε ότι αφορά τους υποψηφίους. Οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, θα διεξαχθούν με το νέο εκλογικό σύστημα τον Οκτώβριο του 2019 και οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2019.

Πέραν των γενικών θεμάτων, τέθηκαν επί τάπητος και θέματα αγροτικής παραγωγής, υγείας (μετά την πρόσφατη επίσκεψη κλιμακίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, κ. Ρεβενάκη), καθώς και θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

Τις απόψεις τους κατέθεσαν οι πολιτευτές του Νομού κ.κ. Βασίλειος Σιαμπάνης και Νικόλαος Τατίδης, καθώς και η συντονίστρια της Σ.Ε. κα. Ελισσάβετ Γεωργιάδου.

Ο κ. Μυλωνάς, μας διαβεβαίωσε πως στην επόμενη επίσκεψή του στο Νομό, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, με τους οποίους θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από πλευράς αρμοδίων για τα θέματά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.