Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρος Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.

2. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρος Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8:00 για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 (κατεύθυνση προς Μουδανιά) και για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Μουδανιά και συγκεκριμένο από τον κόμβο Καρδίας έως και τον κόμβο Σχολαρίου, καθώς και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από τον κόμβο Σχολαρίου έως τον κόμβο Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’) και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.