Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση των σχολικών δραστηριοτήτων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-17, καθώς και η διάδοση των αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ που συμμετείχε η σχολική μας μονάδα με θέμα «Together Better Join Us» 2015-2017. 
Την εκδήλωση προλόγισαν η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τεχλικίδου και η Υποδιευθύντρια κ. Νικολέτα Ορφανίδου και παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Κ. Αθανασόπουλος, η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κ. Σ. Καρολίδου, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, οι μαθητές και οι συνοδοί του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Κιλκίς και εκπρόσωποι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του σχολείου μας προκειμένου να μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου