Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας παιδιών με θέμα «Τουρίστας στην πόλη μου» - Video


Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της δράσης της Βιβλιοθήκης με τίτλο «Τουρίστας στην πόλη μου». 
Η δράση υλοποιήθηκε σε τρεις φάσεις, ξεκινώντας το 2016 στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής εκστρατείας και ολοκληρώθηκε το Πάσχα του 2017. Συμμετείχαν 26 παιδιά, φωτογραφίζοντας σημεία της πόλης μέσα από τη δική τους ματιά.

Οι μικροί καλλιτέχνες παρουσίασαν μέσα από την δουλειά τους μια διαφορετική οπτική της πόλης, με μια ματιά αγνή και ουσιαστική ταυτόχρονα, βοηθώντας να αναδειχθεί μια πόλη που σε διάφορες εποχές και στιγμές της είναι όμορφη!

Η Έκθεση αποτελείται από 50 φωτογραφίες που επιλέχθηκαν με τη βοήθεια του φωτογράφου Γιάννη Ιωσηφίδη και δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

Ο Μιχάλης Βιδιαδάκης, Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου χαιρέτισε την εκδήλωση και ο Γιάννης Ιωσηφίδης, υπεύθυνος του εργαστηρίου ψηφιακής φωτογραφίας, μίλησε για την τέχνη της φωτογραφίας. Ο κόσμος περιηγήθηκε στην Έκθεση, ανακάλυψε κρυφές γωνιές της πόλης, αντίκρισε στιγμές από την καθημερινότητα και ταξίδεψε μέσα από τα καθαρά μάτια των παιδιών.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου και είναι επισκέψιμη τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί από καρδιάς τις εθελόντριες, Μαρία Μιχαηλίδου και Τάνια Παπαδάκη που συνετέλεσαν στην υλοποίηση της δράσης και τον φωτογράφο Γιάννη Ιωσηφίδη, ο οποίος βοήθησε στην επιλογή των φωτογραφιών και στο στήσιμο της Έκθεσης.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.