Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (21-05-2017) λόγω διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου 10χλμ., 5χλμ., 2 χλμ. και Δυναμικού Βαδίσματος, με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ», στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και στον Δήμο Παύλου Μελά, προς τον σκοπό της ομαλής διεξαγωγής του και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 10.30΄ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων των αγώνων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:
- Στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της εισόδου του Στρατοπέδου Παύλου Μελά μέχρι το ύψος της Πλ. Επταλόφου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,

- Στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, από το ύψος της Πλ. Επταλόφου μέχρι την οδό 28ης Οκτωβρίου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,

- Στην οδό 28ης Οκτωβρίου, από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου μέχρι την οδό Ακριτών και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά,

- Στην οδό Ακριτών από την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την οδό Λαγκαδά και μόνο στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά,

- Κάθετη διέλευση της οδού Λαγκαδά, από την οδό Ακριτών απέναντι στον παράδρομο της οδού Λαγκαδά,

- Στην παράπλευρη οδό της οδού Λαγκαδά, ρεύμα πορείας προς την αερογέφυρα Σταυρούπολης, από την οδό Δαβάκη μέχρι την Λεωφόρο Στρατού και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,

- Στη Λεωφόρο Στρατού, από την οδό Λαγκαδά μέχρι την είσοδο του Στρατοπέδου Καρατάσου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 13.00 ΄ ώρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.