Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο 2ο President Cup G2 World Taekwondo WTF

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Το 2ο President Cup G2 World Taekwondo WTF διεξήχθη στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο πάλης στα Άνω Λιόσια για πέντε ημέρες από 26 έως 31 Απριλίου 2017. 
Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θεωρείται η μεγαλύτερη διοργάνωση με παγκόσμιο χαρακτήρα και την ασύλληπτη συμμετοχή των 2.300 και άνω αθλητών-ριών από 51 κράτη σύμφωνα με δηλώσεις και με αναμετρήσεις έως και έξι φορές στην πλειοψηφία των κατηγοριών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε οκτώ τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες δεύτερης γενιάς, πλην των παίδων-κορασίδων με συμβατική κάσκα ειδική με πλήρη προστασία, νέου τύπου video replay,νέους κανονισμούς διαιτησίας σύμφωνα με την WTF με συμμετοχή κορυφαίων διεθνών διαιτητών με υπεύθυνο παγκόσμιας mr. Chakir Chelbat.

Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός διότι συμμετείχαν πάνω από 15 Ολυμπιονίκες και μεγάλο αριθμό παγκοσμίων και πρωταθλητών Ευρώπης όλων των μεταλλίων. Ο σημαντικός λόγος της διπλής βαθμολογίας για την επόμενη Ολυμπιάδα από τα G2 έφερε την αναμέτρηση στην κορύφωσή της. Πρέπει να τονίσουμε ότι είναι μεγάλη τιμή που ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ETU είναι ο κ. Αθανάσιος Πραγαλός και κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Επίσης εξίσου σημαντικό είναι ότι τα 4 μετάλλια από κάθε κατηγορία cadet, junior, senior έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανεξάρτητα από την εθνική διάκριση.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς" με 8 αθλητές-ριες:

-Δαδούπης Φώτιος cadet -65 κιλά, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη, κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στη διοργάνωση

-Αναστασιάδης Σεβαστιανός senior male, -63 κιλά

-Φουλεδάκη Μαρία senior female -67 κιλά

-Βαφειάδης Αθανάσιος junior male -73 κιλά

-Δεληγιαννίδης Χριστόφορος senior male -54 κιλά

-Μουλιώτα Αθανασία junior female -63 κιλά

-Κουτσός Αριστείδης junior male -45 κιλά

-Καλφοπούλου Μαρία junior female -49 κιλά

Με συμμετοχή σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου με αθλητές-ριες μεγάλης εμπειρίας ανεξαρτήτου αποτελέσματος μόνο θετικά μπορείς να αποκομίσεις.

Η διεκδίκηση και προσαρμογή σε υψηλό επίπεδο διοργάνωσης είναι δύσκολες αλλά έχεις την ευκαιρία να αγωνιστείς με κορυφαίους ανάλογα με την κλήρωση, δηλώνουν  οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος. Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και  εύχονται μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κουραλίδη Παύλο καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.