Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Κιλκίς: 4η έκθεση εικαστικών του «πόλις» με τίτλο «χώρος/space»

Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 4ης έκθεσης εικαστικών του «πόλις» με τίτλο «χώρος/space». Με τον παραπάνω τίτλο ορίζεται η ευρύτερη έννοια του χώρου που μας περιβάλλει (δομημένος χώρος, φύση, ατμόσφαιρα).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν καλλιτέχνες από όλη την ελληνική επικράτεια με πρωτότυπα έργα εικαστικών τεχνών (ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, φωτογραφία, κεραμική, κολάζ, installation κ.α.).

Η έκθεση γίνεται σε συνέχεια των προσπάθειών του «πόλις» να καθιερώσει ένα νέο εικαστικό θεσμό στην πόλη του Κιλκίς με τον οποίο θα δίνεται η δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να εκθέτουν την εικαστική τους οπτική επί του εκάστοτε θέματος χρησιμοποιώντας την προσωπική τους γραφή.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στo Κιλκίς από Δευτέρα 4 έως Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην Καπναποθήκη Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα γίνονται παράλληλες εκδηλώσεις στο χώρο της από τα καλλιτεχνικά τμήματα του «πόλις».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ζωή Τζήμητρα στο τηλέφωνο 6945028650 και στο e-mail: zo.tzimitra@dhmoskilkis.gr ή με τη Γραμματεία του "πόλις" στο τηλέφωνο 2341025111 και στο e-mail: ipolis@ipolis.gr.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ipolis.gr, δημοσιεύονται αναλυτικά οι γενικοί και ειδικοί όροι συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου