Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Συμμετοχή του "Αριστοτέλη" Κιλκίς στο Winter Camp SHINKYOKUSHIN 2017

Δελτίο τύπου Συλλόγου Πολεμικών "Αριστοτέλης"
Με την συμμετοχή (80) ογδόντα Αθλητών, εκπαιδευτών και παραγόντων του Ελληνικού shinkyokushinkai KARATE από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία το 6ο Ελληνικό Winter Camp (χειμερινό κάμπινγκ) από την Παρασκευή 20η έως Κυριακή 22η Ιανουαρίου στα Χάνια Πηλίου.

Ένα τριήμερο στο χιονισμένο βουνό των Κενταύρων, προπονήθηκαν κάτω από συνθήκες ψύχους και χαμηλών θερμοκρασιών οι Μαχητές του πιο σκληρού ΚΑΡΑΤΕ, με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ξεχωριστό που περιελάμβανε τεχνικές ΚΑΤΑ,ΚΙΗΟΝ, ΙDO KEIGO,SOKUGI και τεχνικές αγωνιστικές και KOYMITE πλήρους επαφής FULL CONTACT.

Επίσημοι δάσκαλοι ήταν ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης Αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shinkyokushinkai και ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο Αρχηγός -Branch Chief Βορείου Ελλάδος, στενοί συνεργάτες και φίλοι, οι οποίοι έδωσαν τον εαυτό τους για να μεταδώσουν τις πολύτιμες γνώσεις τους και την πλούσια εμπειρία πολλών χρόνων.

Στο 6ο Ελληνικό Winter Camp συμμετείχαν αθλητές και εκπαιδευτές από την Αθήνα, Ρόδο, Ξάνθη, Βόλο, Λάρισα, Παλαμά, Χανιά, Πολύκαστρο, Νέα Σάντα και Κιλκίς. 

Από το Κιλκίς συμμετείχαν οι, Μελικιάδης Οτάριο, Μελικιάδης Αριστοτέλης, Μελικιάδου Άννα, Ανδρεανίδου Μπέλα και ο Σαντιώτης Παπαγιαννίδης Φιλιππος.

Στο τέλος του Camp έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις Βαθμών KYU και DAN από τους δύο Shihan δασκάλους και εξεταστές Γιώργο Κοσμίδη και Μελικιάδη Οτάριο. 

Στις εξετάσεις που διήρκεσαν 3 ώρες, πέρασαν με επιτυχία οι εκπαιδευτές Τσιάρας Δημήτριος, Μελικιάδης Αριστοτέλης και Παπαγιαννίδης Φίλιππος, στον βαθμό του 3oυ DAN. Οι εξετάσεις έγιναν κατά τα Ιαπωνικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα με αγώνες πλήρους επαφής, όπου ξεχώρισαν τα μεγάλα Dan με τούς τρεις νέους Sensei να αξιολογούνται στα υψηλότερα επίπεδα τόσο των τεχνικών όσο και στους Αγώνες(17).

Το Σάββατο βράδυ στο Sayonara Party έγινε η κοπή της πίτας, της Ένωσης Εκπαιδευτών του Ελληνικού Shinkyokushinkai, ενώ απονεμήθηκαν τιμητικά Μετάλλια σε όλους τους εκπαιδευτές και Αθλητές που συμμετείχαν στα Διεθνή πρωταθλήματα κατά το έτος 2016.

Επόμενη διοργάνωση όπου θα πάρει μέρος Ελληνικό Shinkyokushin karate θα γίνει το Απρίλιο 2017 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε στην Κοπενχάγη της Δανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.