Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς Fair Play ήττα με 4 - 2, του Κιλκισιακού από την Αγία Βαρβάρα

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός υποδέχθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς την Αγία Βαρβάρα από την οποία ηττήθηκε με 4-2.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κιλκισιακός ήταν εμφανώς ανώτερος από τον αντίπαλο και προηγήθηκε στο 10' με τη Φούρναρη να βρίσκει στη περιοχή τη Καραβασίλη που ξεπέρασε την αμυντικό και με πλασέ έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα η Φούρναρη είχε καλή στιγμή για να σκοράρει αλλά το σουτ της αποκρούστηκε από τη τερματοφύλακα.

Ο ΑΟΚ ήλεγχε πλήρως μιας και έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο με συνδυασμούς και ένα-δύο στον χώρο του άξονα. Στο 42' όμως η τύχη του γύρισε τη πλάτη αφού η Τσαρταράκη απόκρουσε το σουτ της αντιπάλου, όμως μετά από κόντρα στη Τζιτζίδου η μπάλα πήγε ξανά στη Μουρατίδου των φιλοξενούμενων που ισοφάρισε.

Νέα ευκαιρία με τη Φούρναρη στις αρχές της επανάληψης, και στο 57' και πάλι έπειτα από απόκρουση της Τσαρτσαράκη και κόντρα η Μουρατίδου της Βαρβάρας έκανε το 2-1.

Η φάση που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση έγινε στο 68'. Σε εκείνο το σημείο ο Κιλκισιακός είχε πάλι τη πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειχνε πως μπορούσε να γυρίσει το ματς.

Στο εν λόγω λεπτό η Σταυρούλα Παπαδοπούλου δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο στο χώρο του κέντρου, οι παίκτριες του ΑΟΚ σταμάτησαν καθώς περίμεναν τις αντίπαλες να βγάλουν τη μπάλα έξω, αλλά ο προπονητής των φιλοξενουμένων είχε αντίθετη άποψη!

Εδωσε εντολή στην παίκτριά του Μπαξεβάνου να συνεχίσει την επίθεση (και ενώ κυριολεκτικά όλα τα κορίτσια είχαν σταματήσει), με αποτέλεσμα να φύγει μόνη της μπροστά. Η Πουλιοπούλου τη πρόλαβε έβαλε τη κόντρα όμως υποδείχθηκε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ η Χ. Παπαδοπούλου.

Κατόπιν αυτού του απίστευτου περιστατικού σε επίπεδο γ΄ εθνικής γυναικών, η ψυχολογία των κοριτσιών του Νίκου Κωτάκη έπεσε, η ομάδα μας ρίσκαρε με το ανέβασμα της Ελένης Μουρατίδου στο χώρο του κέντρου, και σε μια αντεπίθεση ήρθε το 1-4 με την Ε. Μουρατίδου.

Παρόλα αυτά ο Κιλκισιακός έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 90' με τη Σπυριδούλα Γάτσιου που υποδέχθηκε ωραία με το στήθος τη πάσα της Μουρατίδου και βρήκε και πάλι δίχτυα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την εμφάνισή τους και κυρίως για το ΗΘΟΣ τους! Κάτι που δυστυχώς δεν υπήρξε από τη μεριά του αντίπαλου προπονητή!
Περαστικά στη 12χρονη Σταυρούλα Παπαδοπούλου που μετά το τέλος του αγώνα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο ύστερα από το χτύπημα που δέχθηκε στη μοιραία για την εξέλιξη του ματς φάση, και θα απουσιάσει από τους επόμενους αγώνες.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Αδαμίδου (84' Παυλίδου), Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου (73' Ν. Παπαδοπούλου), Γάτσιου, Αναστασιάδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Διαμαντίδου (61' Βασιλειάδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.