Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Ημαθία: Τσάκωσαν 27χρονο Πακιστανό για λαθρεμπόριο προϊόντων καπνού

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην Ημαθία έναν άντρα, για λαθρεμπόριο σημαντικής ποσότητας καπνικών προϊόντων.

Πρόκειται για έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν, σε βάρος του οποίου αλλά και 26χρονου ομοεθνή του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, χθες (28-01-2017) το μεσημέρι, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι σε περιοχή της Ημαθίας να κατέχουν και να διαθέτουν από κοινού προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες αδασμολόγητες συσκευασίες πακέτων τσιγάρων και καπνού.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που ακολούθησε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ο 27χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· 725 πακέτα τσιγάρων και

· 223 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 11 κιλών και 150 γραμμάριων, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Σημειώνεται ότι ο 26χρονος προ του αστυνομικού ελέγχου διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, ενώ οι κατασχεθείσες ποσότητες τσιγάρων και καπνού θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.