Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Φιλικό για την Β' ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Παλιό Αγιονέρι με τον τοπικό Ατρόμητο

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Με φιλικό παιχνίδι των 2*35’ συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδος των Ελπίδων εν όψη του δεύτερου γύρου με τον Ατρόμητο Παλιού Αγιονερίου. 

Ένα παιχνίδι που συμμετείχαν κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι το 2002 που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με το νέο έτος στο πρωτάθλημα και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και θα διεκδικήσουν και θα πάρουν θέσεις στην εντεκάδα και σίγουρα θα βγουν κάποιοι καλοί παίκτες με δουλειά και συνέπεια, ενώ συμμετείχε και ο Μπάμπκας Σ. γεννημένος το 2003. 

Παρά τον αέρα και το τσουχτερό κρύο παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες με τελικό αποτέλεσμα 5-2 υπέρ του τοπικού Ατρόμητου που αγωνίζεται στην Α14 της ΕΠΣ Κιλκίς . Για την Β´ ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς τα τέρματα πέτυχαν οι Μαχμουτάι Α. & Μπούσντρα Ερλι.

Σύνθεση: Κιοσές Κ. (36’ Ορμανίδης Β ),Πιπερίδης Γ. ( 40’ Κουρουζίδης Β ) Μαργαριτόπουλος Μ. Ανανιάδης Ν. Μπάμπκας Σ. Νικολαΐδης Β. (50’ Νικολαΐδης Μ.) Μαχμουτάι Α. Ζαφειρόπουλος Ι. Μπαλάσκας Α. ( 30’ Τζιτζίδης Κ. ), Μιχαηλίδης Γ (45’ Χατζηιωαννίδης Τ.) Μπούσντρα Ε. Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες και ασθενείς Λαζαρίδης Π. Γεωργιάδης Γ. Κουτσουράς Θ. Κερτούκα Γ. Παπαδόπουλος Χ. Χατζηβασιλείου Α. Μιχαηλίδης Θ. Νάνος Α. Σεφερίδης Ι. Αλμπανίδης Γ. Τσίρκας Γ. Μιχαηλίδης Π. 

Σήμερα Πέμπτη η νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων θα προπονήθηκαν το πρωί στο γήπεδο του ΣΣ Μουριών και στη συνέχεια θα μετέβησαν σε κέντρο spa για αποθεραπεία, ενώ την Παρασκευή το πρωί θα υποβληθούν σε fitness test στο εθνικό στάδιο Κιλκίς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.