Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Κιλκίς: Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων του έργου, "Κοινές δράσεις για την προστασία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή"



Η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κα. Μαρία Βλάχου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας προσκαλούν στην ημερίδα στην Ημερίδα Παρουσίασης Αποτελεσμάτων του έργου IpA Shield «Κοινές δράσεις για την προστασία και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή». 

Η εκδήλωση, στην οποία η είσοδος θα είναι ελεύθερη, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 στις 10:30 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς (Αίθουσα Εκδηλώσεων της νέας Γ΄ Πτέρυγας).

To IpA Shield είναι ένα έργο στρατηγικής σημασίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και το Γενικό Νοσοκομείο Γευγελής στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης του Διασυνοριακού Προγράμματος ΙΡΑ «Ελλάδα - πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας 2007-2013», με βασικό ζητούμενο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη διασυνοριακή περιοχή προς όφελος του τοπικού πληθυσμού. 

Μέσα από το έργο τα δύο νοσοκομεία προμηθεύτηκαν σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και υλοποίησαν μία σειρά κοινών δράσεων που απευθυνόταν τόσο στο γενικό πληθυσμό της περιοχής εκατέρωθεν των συνόρων όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων ενισχύοντας περισσότερο τη μακροπρόθεσμη και ουσιαστική συνεργασία των δύο νοσοκομείων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.