Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Ολοκλήρωση του βιωματικού εργαστηρίου δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας»

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 το διήμερο βιωματικό εργαστήριο δικτύωσης με θέμα: «Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων - Δίκτυα επικοινωνίας», συνολικής διάρκειας δέκα (10) ωρών, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 14 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το εργαστήριο οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς διά του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Στο εργαστήριο αυτό πρωταρχικός στόχος ήταν να διερευνηθούν οι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν σε ένα άνετο κλίμα, να αναφερθούν στο ρόλο που οι ίδιοι διαδραματίζουν στο χώρο της εργασίας τους, να ανταλλάξουν απόψεις και προσωπικές εμπειρίες και να αναλύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα από το ρόλο τους και να διερευνήσουν τις προοπτικές και τους τρόπους ανάπτυξης δικτύων επικοινωνίας μεταξύ τους.

Στο κλείσιμο του διήμερου εργαστηρίου οι συμμετέχοντες εκφράστηκαν με θετικά σχόλια και με ικανοποίηση για την συμμετοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.