Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Επίσκεψη της ΤV 100 στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2016, κατόπιν σχετικής εγκεκριμένης άδειας εισόδου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς το τηλεοπτικό συνεργείο του Τ.V 100 και συγκεκριμένα της εκπομπής με τίτλο «Πέριξ».

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια κ. Ελένη Τεχλικίδου για τη λειτουργία, την οργάνωση και τα προγράμματα όπου υλοποιούνται στη σχολική μονάδα. Κατόπιν, περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου και επισκέφθηκαν τα εργαστήρια της Φυτικής Παραγωγής, της Αυτόνομης Διαβίωσης και Χειροτεχνίας/Υφαντικής. Συζήτησαν με τους καθηγητές/τριες για τα προγράμματα και τις δράσεις που εφαρμόζονται και δέχθηκαν ως αναμνηστικά δώρα, τις χειροποίητες κατασκευές που ετοίμασαν οι μαθητές/τριες του κάθε εργαστηρίου.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων, και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά το τηλεοπτικό συνεργείο και συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Κατσιάνη και το συνεργάτη του, για την ευκαιρία που μας δόθηκε να επιδείξουμε τις δημιουργίες μας και να αναδείξουμε τις δυνατότητες των μαθητών/τριων μέσα από την εκπαίδευση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.