Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Προετοιμασία Αλέξανδρου Κιλκίς για το μεγάλο φεστιβάλ των καλύτερων ακαδημιών ποδοσφαίρου

Σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου και του Αθλητισμού προετοιμάζεται να συμμετάσχει η Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς  μαζί με τις καλύτερες ακαδημίες της Βορείου Ελλάδος.

Το παρών θα δώσουν προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και διεθνείς ποδοσφαιριστές που θα γιορτάσουν κι αυτοί με τη μεγάλη παρέα των 2000 παιδιών αλλά και των γονέων τους που θα έχουν ενεργό ρόλο στην εκδήλωση. Τα παιδιά θα παίξουν με παιχνίδια που αναπτύσσουν το ομαδικό πνεύμα και ευαισθητοποιούν σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. 

Οι γονείς θα συμμετέχουν και αυτοί σε διαδραστικά παιχνίδια με τα παιδιά τους ενώ παράλληλα μπορούν να παρακολουθούν ημερίδες με θέματα Παιδοψυχολογίας, Παιδιατρικής και Διατροφής αθλουμένων.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο επιλογής της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας στις 125 καλύτερες Ακαδημίες της Επικράτειας στο Πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.