Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Τα τελευταία νέα του Κιλκισιακού

Ο Κιλκισιακός συνεχίζει τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, παρά το γεγονός πως έχει ολοκληρώσει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Μάκης Δανδίκας όπως φαίνεται χαίρει της εκτίμησης των διοικούντων του ΑΟΚ και θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πάγκο της ομάδας.
Ίσως το σαββατοκύριακο δοθεί φιλικό με ομάδα των Σκοπίων στο Κιλκίς. Επίσης το ρόστερ θα παραμείνει ως έχει, και σκοπός είναι να αποκτηθούν 2-3 ποιοτικοί ποδοσφαιριστές.

Συνεχή φιλικά για τη δεύτερη ομάδα
Ο Κιλκισιακός Β΄ υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα τη Κυριακή 17 Απριλίου την ομάδα Νέων του Πολυκάστρου, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 3-2.
Αντίπαλοι οι δύο μικρότερες ηλικιακές ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς, με τους νεαρούς παίκτες να χαρίζουν όμορφο θέαμα.

Ο Γιώργος Πελίδης μέσω αυτών των παιχνιδιών βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα με τη δοκιμή ποδοσφαιριστών, που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να παίξουν σε λίγα χρόνια στην ανδρική ομάδα του Κιλκισιακού.

Ο Κιλκισιακός Β΄ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σκοράρει στα πρώτα πενήντα δευτερόλεπτα με τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο έπειτα από πάσα του Νίκου Κελεσίδη, και να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 15’ με τον Νίκο Ιορδανίδη.

Η ομάδα έπιασε σπουδαία απόδοση στο πρώτο μέρος καθώς είχε ακόμη τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ και τρία οριζόντια δοκάρια, δύο με τον Μίλτο Ιωαννίδη και ένα με τον Παναγιώτη Ζαμανόπουλο.

Στην επανάληψη, ο κ. Πελίδης είχε την ευκαιρία για δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, με το Πολύκαστρο να ανεβάζει την απόδοσή του από το 70’ και μετά και να φτάνει στη νίκη με 3-2.

Κερδίζουν τις εντυπώσεις οι κοπέλες
Εκτός έδρας φιλικό το Σάββατο 16 Απριλίου έδωσε η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού. Ο ΑΟΚ βρέθηκε στη Καλαμαριά και αντιμετώπισε τον Μέντεκα, με τις παίκτριες των δύο ομάδων να χαρίζουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους, και τις γηπεδούχες να επικρατούν στις καθυστερήσεις με 7-6 με πέναλτι.

Ο Κιλκισιακός ισοφάριζε τα τέρματα των αντιπάλων, αλλά του έλειψε το "καθαρό μυαλό" για να φτάσει στη νίκη. Βέβαια όλα αυτά σε ένα φιλικό παιχνίδι δεν παίζουν κανέναν ρόλο.

Τρεις κοπέλες μας βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα σκοράροντας από δύο φορές. Η Λαμπρινή Καραβασίλη, η Σπυριδούλα Γάτσιου και η Μαρία Φούρναρη.
Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση και τον προπονητή του Μέντεκα για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα μας!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Βασιλειάδου, Κουτσουραδή, Παρπαρά, Ασκονίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Τζιτζίδου, Αναστασιάδου, Διαμαντίδου, Καραβασίλη, Φούρναρη, Πουλιοπούλου, Μελάνι, Γάτσιου.

Διήμερη εκδρομή στη Καρδίτσα για τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού ταξιδεύει το διήμερο 23-24 Απριλίου στη Καρδίτσα για τη καθιερωμένη πια ετήσια εκδρομή της! Η συμμετοχή παιδιών και γονέων είναι απίστευτα μεγάλη, δείγμα της δυναμικής και της εμπιστοσύνης που παρέχει ο Κιλκισιακός!

Τη πρώτη μέρα θα δοθούν φιλικοί αγώνες για όλα τα τμήματα στις εγκαταστάσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας και η αποστολή θα επισκεφθεί τη πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Τη Κυριακή η ακαδημία θα μεταβεί στη πόλη των Τρικάλων για φιλικούς αγώνες με τον τοπικό Α.Ο. Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού θα επιστρέψει στη βάση της αργά το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.